Gardin ideer til en Bachelor Pad

November 5

Gardin ideer til en Bachelor Pad

For en mand, der bor alene, udsmykning et rum, der er alle hans kan være en meget givende bestræbelse. Slutresultatet kan blive en bachelor pad, der er maskuline og stilfulde. En vigtig udsmykning element er vindue behandling. Gardiner behøver ikke at være frilly og feminine. I virkeligheden, med den rigtige materiale, farve og form, kan gardiner koordinere med et maskulint design paletten.

Farver

Bachelor puder typisk fremkalde en bestemt type af atmosfære. Fælles gardin farver for en mand-venligt miljø er rig og mættede nuancer såsom røde, blå, brun, orange eller grøn. Kontrast er en anden designelement til at overveje. For eksempel, spille op for farverne sort og hvid for en fed og grafiske look i dit gardin indretning. For noget mere dæmpede og neutral, kigge efter nuancer såsom tan, hvede og varme nuancer af brunt.

Materialer

Sammen med farven af gardiner er materialet også vigtig. Nogle stoffer er mere "maskuline" end andre. For eksempel, i stedet for en ren og skær eller tyl stof til gardiner, kigge efter noget mere omfattende og tunge. Søger microfiber ruskind eller tweed tekstiler for gardin materiale eller vælge en tungere Bomuldsblanding.

Kapper eller gesims bestyrelsen

Kapper bruges til at tilføje interesse for gardiner. I mange hjem, kan dette betyde en frilly kvartal panel, der strækker sig langs toppen af vinduet. I en bachelor pad, kapper har enklere og renere linjer. En anden mulighed at en valance ville være at accent vindue behandling med en gesims bord, der fungerer som en slags træ valance. For at en gesims brættet, bygge en træramme af krydsfiner, svarende til et vindue boks men uden bunden eller bag væggen. Du kan male træet eller tilføje tapet til rammen eller dække det med bomuld pladevat og vedhæfte din valgte stof over rammen.

Gardin alternativer

Gardiner er ikke den eneste mulighed for bachelor pad vindue behandlinger. I stedet for gardin paneler, overveje roll-up nuancer. Disse kan være fremstillet enten af forskellige typer af stof eller endda træ såsom bambus. Vinyl nuancer er overkommelige og kan du vælge dem i en farve til at matche med dit design ordning. Skræl og stick vinyl plader med et mønster er en anden mulighed. Disse vinyl plader anvendes direkte til vinduesruder og kan fjernes nemt. De kan give dig privatliv uden behov for omfangsrige gardiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com