Gardin ideer til store ovenpå Vinduer

December 6

Gardin ideer til store ovenpå Vinduer

Hvis vinduerne i din ovenpå gangen eller soveværelser er særligt lange eller brede, vil tilføje gardiner, der vil supplere din indretning gøre windows endnu mere mærkbar. Lyse eller slående farver vil straks trække øjet til vinduerne, mens rene gardiner vil gøre det nemmere for solen at skinne ind i den øverste historie af dit hjem og give området naturlig belysning.

Farver

Slående nuancer, som lilla nuancer af turkis eller garnet rød, vil tilføje kontrast til ovenpå vægge, der er malet i neutrale nuancer som creme, tan eller medium brun. Udsmykning store gardiner med en tone, der er et metallisk variation af vægfarven kan fuldføre en attraktiv monokromatiske farveskema; for eksempel kobber-farvede gardiner mod en kanel-farvet væg er elegant og underspillet. For at størkne moderne indretning tema ovenpå, skal du vælge trækul grå gardiner for brede vinduer i soveværelset til at koordinere med sort og hvid indretning og mulighed for dæmpet belysning, når solen skinner ind i stuen.

Materiale

Stoffet du vælger til din gardiner kan fuldføre den dekorative tema du har været at sætte sammen ovenpå. For eksempel, akryl gardiner er tynde og give mulighed for rigelig sollys i ovenpå værelser eller gangene; at vælge pastelfarver ligesom fløde, gøre bløde gule eller lilla sollys vises endnu lysere. Hvis du foretrækker en tungere stof, calico, en mellemlang vægt bomuld, vil give mindre lys i og er anvendelig i en afart i fed, mørke og afdæmpede farver. Dupion, en type af silke, er en elegant tilføjelse til en ovenpå værelse, som gardiner vil tilføje udtalt tekstur til rummet, selvom du vælger gardiner, der er den samme nuance som væggene.

Mønstre

Hvis du pryder en række vinduer, der er tæt på hinanden, skal du vælge en mønstrede gardin til vinduet center for æstetisk tiltalende ovenpå vinduet indretning. I en victoriansk stil soveværelse, vælge pink eller lilla dækkende farve lystæpper til venstre og højre vinduer, og en silke eller akryl gardin med en rose eller vin mønster til vinduet center til accent den rose print på lagner eller område tæppe. Eller har en grundlæggende mønster som striber på de store vinduer til at "vågne op" en kedelig væg eller tjene som den vigtigste dekorative indslag i rummet. For eksempel, er et værelse indrettet for det meste i brown mere tiltalende med gardiner, der har bred, navy blå striber.

Accenter

Hvis du har valgt en monokromatiske farvevalg til vinduerne ovenpå, Vælg en metallisk gardinstang til at tilføje en smule af fed hue til vinduet indretning. For eksempel, bred gardiner prydet med gardiner i nuancer af hvid vil skille sig ud på en sølv eller platin rod; gardiner i nuancer af brunt vises endnu varmere, når hang på en bronze eller kobber stang. Gardiner med en attraktiv ramme vil gøre vinduerne ovenpå mere tiltrækkende samt, såsom Taft gardiner med en guld eller sølv kant, der passer til stangen. En fløjl kant på gardiner tilføjer straks raffinement til rummet uden overvældende det med for meget farve, såsom honning-farvede gardiner omkranset med smaragd eller Bourgogne velvet om et værelse med en juvel-lignende hue tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com