Gardin Topper ideer

May 8

Når du søger for at give et værelse en nyt udseende, overveje at installere et gardin topper. Gardin toppers skjule eller dekorere toppen af vinduerne hvor gardiner eller persienner hænge. De kan ændre udseendet af et værelse, og at finde den rigtige gardin topper kan hjælpe dig med at få en æstetisk effekt, som du vil nyde.

Simpel Valance

En simpel valance kan oprettes ved at lave et rør af stof omkring 15 inches lang og tre gange længden af bredden af din gardin. Det kan være spændt på to spænding stænger, der er derefter installeret i vinduet forsænket. Dette skaber en stram, ruched kant langs toppen af vinduet.

Knapper

Hvis du har tabbed gardiner, er en nem måde at oprette en simpel gardin topper lige tilføje knapper. Find store dekorative knapper fra craft lagre og sy eller lim dem i bunden af fanerne. Denne type gardin topper er i subtile side, men det kan være perfekt, hvis du er på udkig efter en rolig og elegant effekt.

Lagdelte Overlay

En lagdelt overlay gardin topper indebærer kontrasterende stof hang fra valance stang, den længere stykke hængende ned på bagsiden til at kompensere for den kortere stykke foran. Denne valance vil hænge lige ned, og den kontrasterende stof kan give rummet en mere visuelt komplekse udseende.

Snøreringe

For en enkel og spartansk udseende, overveje en strimmel af stof, der er et par fødder bredere end vinduet og omkring en fod høje. En lang kant af stoffet kan være perforeret med øjer eller øskner, så dette simple gardin behandling kan være spændt på valance stangen. Denne enkle gardin topper fungerer godt i en tydeligere værelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com