Gardiner med børns Designs

March 26

Gardiner med børns Designs

Børns soveværelse indretning er blandt de mest sjove muligheder i hjem design. Det giver forældre mulighed for at anvende farver, teksturer og mønstre, der ikke kan være egnet til andre dele af hjemmet. Gardiner er et vigtigt aspekt af værelse design som de tilføje en færdig føler og er yderst funktionelt. At vælge et par af gardiner, der er både visuelt interessant og børnevenligt kan være en akkord, men vil være umagen værd. Forældre har et bredt udvalg af designs og mønstre at vælge imellem.

Mønster

Mønster er en stor del af børns design. Ikke blot gør det tilføje farve og interesse til et værelse, men det også en tendens til at tilføje personlighed hen til en plads. Forældre bør vælge noget, der afspejler barnets personlighed eller interesser. For piger, et par mønstre er almindeligt anvendt, især blomster, prikker, geometriske mønstre, striber og ballet-relaterede temaer. Drenge har tendens til at læne mod sports--baseball, basketball, fodbold-- men kan også vælge dyr temaer, biler og camouflage. Hele gardinet behøver nødvendigvis ikke at være dækket i det valgte tema. For en mere subtil look, vælge en neutral baggrund og accent det med mønsteret eller tilføje en valance, som er en taktik, der vil fungere godt som børn vokser og smager ændring.

Ensfarvet

Hvis et rum er allerede stærkt tema eller fyldt med mønstre, kunne en ensfarvet drapere være den bedste løsning. Tørstof vil tilpasse godt hvis temaet for rummet ændres og vil arbejde med en række soveværelse typografier eller temaer. Vælg en farve i samme familie som den vigtigste værelse farve, eller gå med noget, der står i kontrast den vigtigste farve. Piger designs har tendens til at favorisere lys pastel eller lyse og dristige farver. Pink, af alle nuancer, er en klassisk favorit, mens nuancer af gul, grøn, blå og lilla er tæt bag. Drengenes stilarter, på den anden side omfavne oftere mørkere farver. Nuancer af mørk blå, grøn, selv sorte og grå er meget udbredt. Disse mørke toner er især kompatible med en lys-farvet, neutralt vægfarve, da alt for mange mørke nuancer vil gøre værelse føle lukket og små.

Broderi

Broderi er en foretrukne måde at tilføje design til et gardin. Normalt gøres på ren og skær eller letvægts stykker, broderede mønstre er temmelig nemt at oprette og kan gøres personlig for et bestemt tema. Selv nybegyndere kloakker kan finde et enkelt mønster til at anvende. Foretrukne indstillinger for dette omfatter dame bugs, sommerfugle, blomster og stjerner.

Tekstiler

Da børneværelset har tendens til at være lyse og sjovt, vil typen af stof til gardiner være vigtigt. Forældre bør undgå alt, der er for tung, som dette ikke vil passe til temaet og vil fjerne det meste af det naturlige lys ind. At vælge en ren, er let eller medium vægt stof en bedre løsning. De fleste af disse er ret billige, kommer i en række farver og mønstre og er nemme at rengøre som de er maskinvaskes. Rene materialer, herunder organza, musselin og blonder, oprette en lys, luftig fornemmelse, der er ideel til et barns værelse og er nemme at brodere. Bomuld, hør og bomuld blandinger er god letvægts valg, da de tilføjer en smule af solbeskyttelse samtidig opretholde en sjov føler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com