Gardinstænger, hænge fra loftet

October 27

Gardinstænger, hænge fra loftet

Når dekorere dit hjem, kan hænge gardiner fra loftet tilføje en dramatisk effekt på værelserne, separate opholdsstuer eller give indtryk af højere lofter. Installation gardinstænger, så du kan hænge gardiner af forskellige farver og mønstre kan være enkel, hvis du bruger de rigtige værktøjer og målinger. Processen for hængende loft gardiner kan endvidere være mindre arbejdskrævende, hvis stangen er allerede installeret hvis du har brug at erstatte og vedhæfte en ny stang.

Værktøjer

Sørg for at du har de korrekte værktøjer og materialer før du starter installationen. Ud over gardinstang skal du loftbeslag beslag, skruer og gipsvæg ankre. Gipsvæg ankre er plast eller metal og kræver normalt ikke forboring for installation. Du vil også brug for nogle gardiner klip--metalringe, der forbinder drapere til stangen. Sørg for din værktøjskassen indeholder en boremaskine, målebånd og blyant. Sidst, du skal bruge en stige til at nå og arbejde fra loftet.

Installation

Installationen starter med du måle det område hvor du ønsker at hænge forhænget. Brug din blyant til at markere placeringen af parentes, som vil holde stangen på plads. At have en anden person i nærheden til at vurdere, om dine målinger er nøjagtige og præcise er også nyttigt. Bruge en boremaskine til at vedhæfte både gipsvæg ankre og skruer, der holder i loft-mount beslag. Når de kantede parenteser er installeret, vedhæfte din gardin til stangen ved hjælp af gardiner klip, og placerer stangen i monteringsbeslagene. Gipsvæg ankre bør hjælpe med at forhindre tæppet falder ned, eller at være sled ned.

Typer

Efter installere din gardinstænger, Vælg typen gardiner du ønsker at hænge på dit værelse. Vælg sheer, naturlige eller hvide gardiner, hvis du søger for at skabe et luftigt rum med masser af lys. Silke gardiner skaber en elegant og luksuriøs føler, mens flerfarvede eller mønstrede gardiner kan yde en moderne kant. Du kan også bruge bomuld, nylon, linned eller chintz til at oprette forskellige stilarter og ser ud. Overveje rummets funktion, layout og møbler, når de beslutter på gardinets længde, materiale og endelige placering.

Overvejelser

Hvis du ønsker at bruge brugerdefinerede forhæng eller gardiner, er måling en eksisterende stang lettere og mere nøjagtig end måling en eksisterende gardin. Også bruge et udtrækkeligt målebånd, beregning af bredde og højde af din gardin. Klud tape foranstaltninger, værftet sticks, linealer og andre måling enheder er mindre præcis og kan spilde tid og penge i det lange løb. Til loft gardiner, strække din målebånd fra loftet ned til gulvet. Fratræk 1 tommer fra den samlede måling, hvis du vil have dine gardiner til at hænge over gulvet i stedet for feje eller pool på det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com