Gas Cap er utæt på min Poulan motorsav

November 28

Gas cap på en Poulan motorsav dækker tanken og holder gas breder mens du klipper. Det er også designet til udluftning overskydende opvarmet gasser for at holde den rigtige mængde af pres, som giver mulighed for brændstof skal pumpes ind i karburatoren via brændstof linje. Disse gas caps kan få beskidt eller beskadiget, når du stopper for at tanke op i feltet.

Kigge efter skader

Skru hætten fra gastank, og efterse det for eventuelle tegn på revner eller huller. Hvis det er revnet, skal du erstatte den. Inspicere gummipakskiven på den indvendige side af fælles landbrugspolitik. Denne skive hjælper med at få en lufttæt forsegling og kan få tabt under tankning. Hvis gummipakskiven mangler, skal du erstatte den.

Ren fælles landbrugspolitik

Hæld omkring en capful værdi af ren benzin på gas cap. Skrabe gas cap rent med en stålbørste, og tør med en klud. Igen inspicere fælles landbrugspolitik for tegn på revner eller brud. Hvis du opdager skader, vil fælles landbrugspolitik skal udskiftes.

Undersøge udluftningsanordning hul

Vent hul slipper af opvarmet gasser, så det kan blive brudt. Flip cap på hovedet, og inspicere udluftningsanordning hul, som er normalt i midten af fælles landbrugspolitik på Poulans motorsav. Hvis vent hullet er brudt, kan flået åben eller tilstoppede, gas lække i andre områder. Erstatte fælles landbrugspolitik, og se, hvis det stadig er utæt.

Andre problemer

Hvis gas cap er stadig utæt efter udskiftning gas cap, er dit problem sandsynligvis er forårsaget af en skæv eller brudt brændstoftank. Brændstoftanke kan komme skæv, hvis de er overophedet eller komme i kontakt med varme materialer. Du vil sandsynligvis nødt til at udskifte brændstoftank enheden, hvis det fortsætter med at lække.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com