Gas Grill Ignitor Klik ikke

April 14

Gas Grill Ignitor Klik ikke

Gas grill bruge ignitor systemer til lys propan til deres brændere. Hvis du har en gasgrill, har du sandsynligvis en af flere forskellige typer af elektriske tændinger, normalt kun én for hver brænder, at du bruger. Disse elektriske tændinger klik som de arbejder for at tænde gassen ved at skabe gnister. Hvis din ignitor ikke klikker, det producerer ikke den nødvendige strøm til at drive og du har brug at inspicere din elektroder til skade.

Dobbelt kontrol Grill

Før du begynder, dobbelt tjek hele din grill. Slukke for alle elektriske systemer og aktivere dem igen. Hvis du har en snap jet ignitor, vil grillen skabe en gnist, når du flytter knop fra ned til niveauet af varme, du ønsker. Du skal holde knappen på plads for en stund, indtil elektroderne begynder at arbejde. Hvis intet gør ignitor klik, kan du gå videre til at diagnosticere et problem.

Justering

Justering refererer til hvordan elektroderne er justeret med parameteren rocker, der driver dem. Hvis du fjerne Kontrolpanel og kigge på ignitor, bør det korrekt låses på plads, afhængigt af hvilken konfiguration du har. Hvis ignitor er skæve eller løs, vedhæfte det og sørg for, at alle andre komponenter er monteret korrekt.

Elektrisk Issues

Elektriske problemer henvise til de problemer, som ignitor kan have med elektrisk strøm. Nogle grill oprette tænding gnister ved hjælp af et batterisystem. Hvis dit batteri er beskadigede eller døde, vil tændingssystemet ikke arbejde. Udskift batteriet og se om det løser problemet. De ledninger, der fører til din ignitor måske lykkedes også, som kræver en mere dybdegående udskiftning.

Træsko

Tændinger kan blive tilstoppet over tid. Nogle gange kan være tæret tips til elektroderne. Undertiden fugt kan kondensere på elektroderne og forhindre dem i at korrekt bærer en strøm. Hvis dette sker vil elektroderne ikke kunne udløse. Rengøring og udskiftning elektroderne kan normalt gendanne grillen til en fungerende tilstand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com