Gås gylle anvendelser

July 29

Gås gylle anvendelser

Tilstedeværelsen af gæs kunne skabe et problem i nogle parker og i områder nær vandet. Fugle gødning har tendens til at akkumulere at det skaber et irritationsmoment. Du kan behandle spørgsmålet på forskellige måder. For eksempel kan du bruge hunde til at jage fugle væk. Dog kan du også drage fordel af gås gødning og gøre gavnlige brug.

Gås gylle ophobning

Gæs har tendens til at klynge på områder som parker. De fugles ekskrementer hober sig op hurtigt og udgør et problem. For eksempel, ekskrementer af 10 gæs hverdagen kan tilføje op til 7.000 lbs. i gås ekskrementer om året. Det betyder, at 100 gæs en dag kunne føre til 70.000 lbs. af gylle om året. Udover at præsentere hindringer for park besøgende, kan disse massive mængder af affald negativt påvirke vandkvaliteten i tilstødende vandløb.

Gødning

En måde at sætte gås gødning til god brug er som gødning for planter. Gyllen er rig på næringsstoffer og støtte væksten i forskellige planter, herunder kål, roer og tomater. Der er forskellige måder at kombinere gås gødning til at få en god gødskning indvirkning. En måde er at blande til gylle med blade i lige andel. En anden er at blande sammen gyllen med blade og kaffe kværner.

Kompost

Kompostering er den proces, hvorved gås gyllen nedbrydes ved hjælp af organismer som bakterier til at producere kompost. Kombinere gås gødning med mulched blade, ved hjælp af omkring 100 lbs. blade med omkring 9 lbs. gås gødning. Kompostering er en måde at bruge gås gødning til gavnlige brug og hjælper med at standse spredningen af sygdommen og kontrol forurening. Kompostering kan også hjælpe med at kontrollere erosion proces.

Energi

En anden brug af gås gylle er i generation af energi. Et canadisk firma er kommet op med en proces, hvorved de konverterer gås gødning til pellets, der kan bruges til brændstof træ ovne. Ifølge Greenergy oprette pellets ikke en lugt. Men de brænder hurtigere end træ. Gås pellets kan også være en måde at supplere varmen fra et bål.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com