Gas ovn udluftningsanordning Pipe typer

September 21

Gas ovn udluftningsanordning Pipe typer

Ved hjælp af de korrekte rørsystem materialer med dit gasfyr er vigtigere end du kan indse. Da gas er brændt, producerer det røg inde i varmeveksler rum af din ovn, der indeholder kulilte, som er en meget giftig gas. Typen af ovn du har og dens alder bestemme hvilken type rør materiale til brug for god ventilation. Rør skal kontrolleres årligt for utætheder og revner at holde dit hjem sikkert og som energieffektive som muligt.

PVC

PVC rør anvendes på konventionelle og lukkede forbrænding højeffektiv ovne. Dette er fordi deres forbrændingsprocessen producerer og udstødning gasser og kondensat i et hurtigt tempo, som vil ruste metal materialer i kort tid. PVC aftræksrør tilsluttes et PVC flue rør i toppen af ovnen enhed. En elektrisk drevne fan tvinger udstødningsgas fra ovnkammer til PVC flue rør og drev udstødningsgassen udendørs. Alle højeffektiv ovne er direkte udstødningssystemer og fjerne behovet for rør, der forbinder til en konventionel skorsten flue. Højeffektiv ovne har effektivitet ratings af omkring 95 procent, ifølge Department of Energy og Environmental Protection Agency, som er den højeste rating for bolig ovne. PVC rør bruges på lukkede forbrænding højeffektiv ovne trække luft fra udendørs gennem PVC rør, i stedet for luft fra den indendørs, hvilket er tilfældet med konventionelle højeffektiv ovne. Som et resultat, reducerer forseglet forbrændingsprocessen ventilation draftiness i værelserne fordi indendørs luft ikke cirkulerer og blande med opvarmet luft.

ABS

Acrylonitril butadien styren (kaldet ABS) er en stiv plast rør alternativ til PVC. Som PVC bruges ABS rør til højeffektiv ovn ventilationsanlæg. Du kan skelne en ABS rør fra PVC ved sin farve, som ABS er sort og PVC er hvide. Som PVC, ABS ikke rust, korroderer eller indsamle kondensat, hvilket gør det et godt materiale til direkte aftræk ovn systemer. Men, nogle VVS-teknikere Se ABS som lettere og mere tilbøjelige til at knække i forhold til PVC.

CPVC

Chlorerede polyvinylchlorid (kaldet CPVC) er et termoplastisk rør og montering materiale. Det er en anden alternativ til traditionelle PVC rør til ovne. Som PVC og ABS bruges CPVC kun til højeffektiv ovne. Som en syntetisk rør materiale, CPVC er mere varme-tolerant end PVC og ABS. CPVC kan modstå temperaturer op til 212 grader Fahrenheit, mens den maksimale varme godtgørelse for ABS er 180 grader Fahrenheit og maksimum for PVC er 158 grader Fahrenheit.

Stål og Metal

Rustfrit stål, galvaniseret stål og aluminium anvendes til ventilation rørsystem materialer til standard-effektivitet gasfyr. Standard-effektivitet ovne er almindeligvis omtales som "Type B" ovne. Rørene lufte gennem skorstenen flue system eller køre gennem væggen bag ovnen til at udlufte udendørs. Type B ovne er typisk ældre modeller fremstillet før 1990, og som er klassificeret som medium-effektivitet ovne, med ratings spænder fra 78 til 82 procent. Der er to typer af udluftningsanordning systemer til Type B ovne--dobbelt-væg og enkelt-væg. Rør til dobbelt-væg systemer har typisk en aluminium indre kratervæg og et galvaniseret stål ydre væg. Enkelt-væg pipe ventilationskanaler er lavet af rustfrit stål, galvaniseret stål eller aluminium-belagt stål. Ovne med dobbelt-væg rør har effektivitet over 80 procent, og ovne med enkelt-væg rør har effektivitet under 80 procent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com