Gas ovnen brænderen rengøring

December 19

Det bedste tidspunkt at begynde at tænke over din ovn er når det ikke er i brug. Det er bedst at starte rengøring det og sikre, at alt er i orden, før fyringssæsonen er starter. Den værste tid at finde ud af der er noget galt er når den første kolde snap af sæson sætter ind.

Ændre din ovn filtre er en fælles ting, at de fleste mennesker tænker. Du bør tage et kig på din gas Fyringsaggregater så godt. Rengøring din brændere skal være midt i en gas ovn vedligeholdelse.

Sikkerhed første

En ovn, der ikke fungerer optimalt er en sundhedsfare. En beskidt, ineffektive ovn kan producere farlige, selv dødbringende, mængder af kulilte. Rengøring din gas ovn brændere er én måde at sørge for din ovn der kører på peak effektivitet.

Tage forholdsregler, fordi du vil arbejde med gas, elektricitet og sod oprustning. Tag ikke genveje, når det kommer til sikkerhed. Bære øjet briller og en vejrtrækning maske.

Sluk for strømmen til ovnen på afbryderknappen. Slå gasforsyningen fra ved at placere afspærringsventil til gas linje. Vent et par minutter og lad pilot lys til at gå ud og køle ned.

Fjerne brændere

Find den dør, der huser Fyringsaggregater. I de fleste tilfælde denne dør vil blot trække og der er ingen skruer til at rode med. Med døren fjernet bør du kunne nemt se brænder rør. De er lange rør med rækker af små huller i dem.

Grab en af rør og enten løfte den ud af stikket eller forsigtigt dreje det mod uret til at frigive den. Du må ikke anvende ethvert pres for at gøre dette.

Ren brændere

Når du har brænder tube ud, forsigtigt trykke det på nogle avis eller en dråbe klud til at bryde op nogen sod eller opbygget sediment inde i røret. Tage en dåse komprimeret luft og omhyggeligt skyde luft inde i røret til at rengøre eventuelle rester. Med en børste, der er knyttet til slange, støvsuge de bittesmå huller på brænder tube. Om nødvendigt tage en stiv børste og fjern forsigtigt nogen fast på sod.

Efter du har renset en tube, erstatte det og fjerne næste. Rengør det på samme måde og erstatte det så godt. Efter brænderen rør er blevet rengjort, vakuum eventuelle rester, der kan være i brænder rum.

Udskift brænderen boliger dør. Slå gas og El tilbage til ovnen. Reignite pilot lys. Hæve termostaten, så ovnen tændes. Kontrollere flammen på brændere. En god flamme er en selv blå flamme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com