Gas pejs vs elektriske

January 12

Boligejere eller lejere, der ønsker en pejs behøver ikke at beskæftige sig med indkøb træ logs eller rense asken. I stedet for en træ-brændende pejs, kan de få en gas eller elektrisk pejs. Selv om begge alternativer til brændeovne pejse, vil købere bemærke forskelle.

Omkostninger

Den væsentligste forskel mellem de to typer af pejse er omkostningerne. En elektrisk pejs er billigere end gaspejs og sin installation, der kunne skubbe omkostningerne til de tusinde dollars eller større rækkevidde. Også, elektriske pejse kunne billigere at køre, i forhold til normalt højere gas.

Opsætning af

Elektriske pejse er forholdsvis enkelt at sætte op, så længe området er egnet til det. Gas pejse kan kræve nogle ekstra arbejde hen til krog oppe gas, såsom gas rør montering, nivellering og log placering.

Effektivitet

Gas og elektriske pejse kan købes til at opvarme forskellige størrelser på plads. Dog kan gaspejse varme større rum, op til et par tusind kvadratfod. Elektriske pejse kan varme op til flere hundrede kvadratfod.

Udseende

Gaspejse mere ligner ægte pejse end elektriske og typisk funktionen log-formede strukturer med farverige flammer. Elektriske pejse kan have en trykte skærm med digital flammer.

Tilbehør

Hverken har brug for tilbehør som lettere væske, kampe og pokers som brændeovne pejse, men begge kan kræve en fjernbetjening. End en gas tilslutning, kan også gaspejse kræver en start-up nøgle og en skærm til at forhindre dyr eller små børn fra afbrænding sig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com