Gas streng Trimmer Ethanol Problem

December 6

Gas streng Trimmer Ethanol Problem

Gas streng trimmere, samt alle små motor-drevne enheder, er godkendt til at køre en E10 blanding af benzin til ethanol, hvilket er 10 procent ethanol føjet til almindelig benzin. Imidlertid tyder de seneste resultater selv 10 procent ud af ethanol til gas forholdet spiller ravage med små motorer, og er det nummer et problem i små-motor reparation butikker.

Overophedning

En ethanol blanding i benzin brænder varmere end almindelig benzin, som kan forårsage en luftkølet motor--den type, der er fremherskende på streng trimmere--til at overophede. En overophedet motor stopper til sidst kører som stemplet og brændkammeret Udvid. Selvom motoren startes igen når det køler, kan være opstået uoprettelig skade til stempelringe, ventiler og håndsving. I disse tilfælde, skal motoren eller hele trimmeren udskiftes til korrekt brug.

Vand absorption

Ethanol tiltrækker vand, som hvis de blev efterladt i gastank eller topstykke til enhver længde af tid, forårsager rust og korrosion. Denne korroderede belægning begynder at kompromittere den trimmer motorens ydeevne, og som det bliver værre, bits og stykker kan brække af og skade indre forbrændingsprocessen ved tilstopning af ventiler og brændstof jetfly.

Plastic del forringelse

Ethanol underminerer eller mellemlinerne plast stykker og dele. Mange brændstof-relaterede dele på en streng trimmer er lavet af plastik. Når de plast stykker udsat for ethanol blive tæret eller skæv, kan trimmer-motorens ydeevne blive alvorligt kompromitteret. Selv om disse dele kan repareres under de fleste omstændigheder, kan det være mere omkostningseffektivt at erstatte trimmeren med en ny.

Andre indstillinger

Den bedste kur mod enhver ethanol-relaterede problem er at bruge en ikke-ethanol blandet benzin. Enhver benzin mærket E10, E15 eller E85 er skadelig for en streng trimmer motor. Kun benzin, der ikke er blandet med ethanol løser alle problemer. Non-ethanol blandet benzin er tilgængelig på de fleste benzinstationer, men der er også boutique eller premium benzin blandinger, normalt i kvart beholdere, der er tilgængelige på hardware eller detail butikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com