Gas tørretumbler vs elektrisk tørretumbler besparelser

February 18

Energibesparelser handler om mere end skæring utility regninger; Det er blevet et globalt anliggende, som vi lærer mere om energikilder, deres grænser og forbrugernes ansvar. Vi bliver bombarderet med fakta, tal, forudsigelser og forslag til at hjælpe os med at nyde dagens bekvemmeligheder uden unddrager sig vores ansvar.

Tøj tørreskab indstillinger

Gammeldags tørresnoren nogle af os husker, der spænder over mormors baggård har alle, men forsvandt tværs over Amerika. Som folk stimle sammen i condos og lejligheder og hus beboere har deres levende valg hindret af Fællesskabets regler og forordninger, tørretumbler har erstattet glæde af tøj, der lugtede så frisk fra tørring naturligt i solskin.

Mulighederne nu kommet ned til et valg mellem naturgas og El tøj tørretumblere som forbrugerne vurdere hvilke appliance udfører bedst og til hvilken pris.

Tørretumbler retningslinjer

Når du køber et køleskab eller fryser, er oplysninger om energiforbrug og energieffektivitet let tilgængelige online, på forhandleren og endda på døren til apparatet. Disse tal kan variere betydeligt afhængigt af mærke, model, kapacitet og så videre.

Men tørretumblere varierer lidt i energiforbruget, uanset energikilde, kapacitet og stil (top eller front loading). I virkeligheden, er at varianserne så ubetydelige, de ikke er underlagt kravet EnergyGuide etiket for andre Hvidevarer og er ikke inkluderet i populær Energy Star-databasen anvendes af mange forbrugere.

Fremskrevne driftsudgifter

Selvom gas tørretumblere i første omgang koste omkring $50 mere end sammenlignelige elektriske modeller fra 2009, er de billigere at drive. Det tager omkring 30 til 40 cent til at tørre en gennemsnitlig belastning af vasketøj i en elektrisk tørretumbler; gas tørretumblere kun sæt dig tilbage omkring 15 til 20 cents for den samme belastning. Hvis en gas hook-up er allerede installeret i vaskerum, denne opsparing kan tilføje op gennem årene, men hvis en gas hook-up har at blive installeret, denne omkostning kan opveje besparelser i temmelig lang tid.

Fordele & ulemper

Forbrugerne foretrækker undertiden elektriske tørretumblere, fordi de er "renere" at drive selv om dette er normalt en misforståelse, der er let modbevises i test. Gas er ikke længere betragtes som en væsentlig forurenende når bruges til magten hvidevarer. Den største forskel forbrugerne fundet mellem elektrisk og gas tørretumblere var den højere ende gas modeller syntes at medføre mindre rynker i tøj baseret på fugtighed og cool ned funktioner.

Samlede energiforbrug

Energi faktorer bruges til at måle energieffektivitet i flere husholdningsapparater, herunder vandvarmere, opvaskemaskiner, tøj vaskemaskiner og tørretumblere. Selvom gas tørretumblere bruge naturgas som deres vigtigste kilde til energi, måles deres energi faktor i kilowatt-timer. Deres mindste energi faktor er 2.67 i forhold til 3.01 for elektriske tørretumblere med sammenlignelige funktioner og kapaciteter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com