Gas varmen effektivitet sammenligning

January 22

Gas varmen effektivitet sammenligning

Natural gas ovn effektivitet er steget markant siden oliekrisen i 1970 ' erne. Som brændstofpriser stiger, stiger vores behov for at spare energi i parallel. Dette har ført til betydelige ændringer i hvordan et gasfyr omdanner sin energi til varme i hjemmet. Ved at fjerne så meget energi fra udstødningsgassen som muligt, ingeniører nåede 93% effektivitet eller højere i 2011.

Konventionelle effektivitet ovne

Konventionelle effektivitet ovne blev designet og bygget i en tid, hvor energi var relativt billig. Selv når den er i drift, konvertere de 80 procent af den naturgas, brændt til varme, tabe de også 20 procent mere energi når den ikke er i brug. Denne energi der forbruges af konstant brænding en pilot lys og forlader udstødning flue åben, at lade varm house luften undslippe bygningen. Sæson effektiviteten af en konventionel ovn er på det højeste 60 procent. Sæson effektivitet er en procentdel af det samlede brændstofforbrug over en hele varmesæsonen i forhold til den varme, der leveres til hjemmet.

Midten effektivitet ovne

Oliekrisen i 1970 ' erne førte ingeniører til at se nærmere på hvordan ovne forbrændt naturgas. Dette førte til adskillige ændringer i mekanikken i ovnen. Nogle af de største gevinster i midten effektivitet ovnen blev foretaget ved at kontrollere dens energiforbrug når ikke varme i hjemmet. En automatisk udluftning aktionsgrænse blev installeret i den ovn flue lukkes, når enheden ikke kører. Denne øgede effektivitet af omkring 15 procent, fordi det holdt op med at varme huset luft fra undslippe bygningen indhylle. Pilot lys blev erstattet med en automatisk tænding kilde, der drives kun når ovnen var tændt. Dette gav ovnen en yderligere 5 procent effektivitet. Sæson effektiviteten af en mid effektivitet ovn er ca 75-85 procent.

Højeffektiv ovn

Høj effektivitet eller kondenserende ovnen øger effektiviteten af gasfyr endnu mere. Ovnen ingeniører ønskede at udvinde mere varme fra udstødningsgassen da de forlod ovnen. Dette blev opnået ved at tilføje en anden varmeveksler for at bremse bevægelsen af gasser og tillade hus luft hen til uddrag den ekstra energi. Udstødningsgassen blev så cool, at det vil konvertere fra en gas til væske. Den energi, der frigives under denne ændring af staten øget ovn effektivitet i lav til midten af 90 procent range. Mens denne stigning var betydeligt, ingeniører var nødt til at opfinde et system for at fjerne sure fugt genereret af processen, at gøre systemet endnu mere komplekst.

Gas ovn vedligeholdelses

Et korrekt vedligeholdt gasfyr kan operere fra 15 til 25 år afhængig af det lokale klima. Denne vedligeholdelse omfatter sæsonbetonede rengøring og inspektion af en certificeret tekniker og ændre den ovn luftfilter på regelmæssig basis. Aldrig opbevares brændbare materialer i nærheden af ovnen kabinet og reparere problemer hurtigt, når de opstår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com