Gas vs elektrisk tørretumbler omkostninger

November 28

Gas vs elektrisk tørretumbler omkostninger

Før du vælger en ny gas eller elektrisk tørretumbler, er der mange faktorer skal tages i betragtning. Sammen med de oprindelige omkostninger, bør du også overveje omkostningerne ved installation, den langsigtede energiforbrug og den samlede effekt hver type af tørretumbleren vil have på dit tøj. Og hvis du planlægger at skifte fra gas til El eller omvendt, er der endnu flere muligheder at overveje.

Elektrisk tørretumbler Pros

Elektriske tørretumblere er generelt billigere end gas modeller. Du kan købe en billig en til omkring $300 eller tilbringe op til 1.500 $ på en high-end model. Generelt finder du et bredere udvalg af elektriske tørretumblere end gas-drevne modeller. Hvis dit hus er allerede forbundet til en elektrisk tørretumbler, er installationen så simpelt som at sætte det.

Elektrisk tørretumbler ulemper

Elektriske tørretumblere kører normalt på 240 volt strøm, hvilket betyder, at de kan bruge en stor del af elektricitet. De tager også omkring dobbelt så lang for at tørre en belastning af tøj som en gas model, fordi de er ikke nær så effektive. Bemærk at mange producenter ikke inkluderer et plug med en tørretumbler, så du bliver nødt til at købe en eller bruge stikket fra din gamle tørretumbler.

Gas tørretumbler Pros

Gas tørretumblere vil normalt tørre tøj en meget hurtigere og er "nemmere" på stoffer, som kan gøre dit tøj længere. De er langt mere effektiv end elektriske tørretumblere, tager ca. en halv time til at tørre en belastning af tøj.

Gas tørretumbler ulemper

Gas tørretumblere i gennemsnit vil koste dig omkring $50 mere at købe end en tilsvarende elektrisk tørretumbler. Du vil ikke finde som bredt udvalg af modeller, som du gør med elektriske tørretumblere. Du kan købe en gas tørretumbler for så lidt som $350 eller så meget som $1.600.

Installation faktorer

Gas tørretumblere kræver en professionel til at tilslutte apparatet til en gas linje. Der kan være andre udluftning krav, så installationen kan være besværligt og dyrt. Skifte fra én nytte kilde til en anden kan tilføje endnu mere på dine omkostninger, hvis din vaskerum ikke har adgang til begge energikilder. Sørg for at du får installation skøn før du foretager et køb.

Energiforbrug

Der er ingen "Energy Star" tørretumblere til rådighed, da forskellen i energiforbrug fra én model til næste er generelt små. Gas tørretumblere bruger betydeligt mindre energi end elektriske modeller. Afhængig af omkostningerne til energi i dit område koster det normalt mellem 30 og 40 cent til at tørre en belastning af tøj med en elektrisk tørretumbler, mens en gas tørretumbler vil koste omkring en halv beløbet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com