Gas vs elektriske Cooktops

June 16

Der er bare ingen undslipper det faktum, at en gas-drevne kogeplade med et fint fortinnet kobber gryde er en gourmet kok nirvana. Men da de fleste af os ikke falder ind under denne kategori, forskellene mellem el og gas komfurer bliver mindre vigtig. Heldigvis, dit valg af en kogeplade er ikke længere begrænset til de samme brændsel som ovnen. Cooktops, der er adskilt fra ovnen tillader ultimative inden for fleksibilitet, både brændstof og placering i køkkenet.

Tilfældet for Gas

Instant varme, umiddelbare temperaturforandringer. Ingen grund til at vente på metal spoler til at varme op eller cool ned. Ingen grund til at bekymre sig om at delikat sauce at få overbrowned. Gas er også mere omkostningseffektiv. Eller er det? Bestemt ikke hvis din kilde er propan. Hvis du har naturgas skoddede ind i dit hus, kan så omkostningerne til madlavning være så meget som halvdelen, af benytter en gammel elektrisk ovn til at forberede den samme parabol--det er forudsat, at du har en moderne, effektiv, pilotløse gas komfur. Reelt dog er prisforskellen over et års tid ikke væsentligt forskellig fra ved hjælp af en tilsvarende effektiv elkomfur. Madlavning med gas giver mulighed for mere præcis varme justeringer. Det er meget lettere at styre den nøjagtige mængde af varme, der genereres under cookpot. Det er perfekt til disse epicurean kokke derude.

Tilfældet for elektrisk

"Jeg kan ikke lide at gas brænder discolors bunden af min gode pander, Pyt med at der er den evige flamme og bekymre at gas vil flygte og skabe en eksplosion." For dem, som udtryk for disse bekymringer bliver den elektrisk kogeplade, i en af sine mange manifestationer, apparat af valg. Selvom madlavning ydeevne kan halte lidt i forhold til sin tilsvarende gas, vil de fleste kokke sjældent være generet, medmindre, naturligvis, der er en strømafbrydelse. Meget få madlavning teknikker, der anvender gas komfur kan ikke duplikeres, og undertiden overgået af en elektrisk ovn. Populære valg i El cooktops omfatter traditionelle coil, halogen eller magnetisk induktion. Oprydning og generelle sikkerhed kan også begunstige electrics, men kun marginalt.

Køkkentøj gør en forskel

Uanset hvad lille fordel én type kan have over den anden kunne nemt blive mildnet af udvalg af køkkengrej. Ofte, kræver at drage fordel af et komfur styrke brug af en bestemt type af køkkengrej. For eksempel, fortinnet kobber (dyre) reagerer øjeblikkeligt på ændringer i varmeydelse. Det er fantastisk, hvis du bruger et gaskomfur. Støbejern, på den anden side vil holde sin varme i lang tid, selv om varmen er slukket helt. For de fleste af os med en eklektisk samling af ikke-stick, anodiseret aluminium, glas, rustfrit stål, emaljeret porcelæn og kobber gør valget af flamme eller spole lidt forskel i den endelige parabol.

Købsprisen

Både elektriske cooktops og gas cooktops fås i en lang række konfigurationer og indstillinger. Generelt er tilbyder den elektriske version en lille prisfordel givet ækvivalens af funktioner. Dette er især så når installationsomkostninger er indregnet, da omkostningerne ved konfiguration af en 220 linje er betydeligt mindre dyre end at installere gasledninger.

OK, så der vil det være?

Efter at have brugt begge grundigt, vil jeg kaste min masse med gas. Jeg kan godt lide at se flammen og være i stand til at justere det visuelt. Jeg kan også lide at bruge kobber køkkengrej og føler, rigtigt eller forkert, at kombinationen af gas og kobber giver mig den største grad af kontrol over madlavning proces. Hvis jeg skal købe en CO2-skærm for at forhindre en gas oprustning, der måske immolate mit kvarter, der er en omkostning jeg vil gerne ofre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com