Gasgrill FAQ

June 8

Gas grill brug propan som en varmekilde til at tilberede maden. Det er vidt forskellige fra trækul Grill på grund af arbejdet i forbindelse hermed. Smagen af fødevarer vil også være forskellige. Der findes flere sorter af gas grill på markedet, fra normal grill top madlavning til en kombination af grill top madlavning med en rotisserie maskine. Der er hybrid grill tilgængelige samt, kombinere en gas grill og en trækul grill.

Jeg har en fuld Tank af propan, men det ikke fodre Gas i grillen? Hvad skal jeg gøre?

Dine rør er tilstoppet. Unclog rør ved at løsrive dem fra grillen og skylle dem eller bruge højtryks luft for at unclog rør.

Kan jeg sætte trækul i gasgrill?

Nej. Læg aldrig kul i en gasgrill. Når kul reducerer til aske vil det gøre en række ting fra tilstopning dine rør til at beskadige tuden hvor ilden kommer igennem.

Hvor tit skal jeg rense grillen?

Rengøre grillen, før og efter hver brug. Ved at rense grillen efter hver brug, er du fremme sunde vaner. Dette mindsker chancerne for at få nogen fødevarebårne sygdom.

Skal jeg sætte gasgrill inde i garagen eller et andet tørt sted når den ikke er i brug?

Det er at foretrække. Der er overtræk til gas grill, og de bør i det mindste sættes over grillen når den ikke er i brug. Dette forhindrer rust og andre former for skader, der kan være forårsaget på grillen.

Hvad sker der, hvis jeg har en gul flamme?

Du sandsynligvis har en beskidt brænder. Ren off brænderen ved hjælp af enten bomuld svaberprøver eller en blød klud. Du kan stadig lave mad med en gul flamme, men det vil nedbryder propan levering hurtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com