Gaskomfur: Direkte aftræk vs Vent-gratis

October 29

En direkte aftræk og en vent-fri gas komfur hver fungerer forskelligt til opvarmning dit hjem. Begge typer af gas komfurer har fordele og ulemper.

Betydning

Opvarmning dit hjem med et gaskomfur er mere økonomisk end varme med elektricitet. En gaskomfur er nem at betjene og tilbyder ukompliceret varme uden tendens til logfiler som med et træ varmeapparat.

Funktioner

Et direkte aftræk varmeapparat kræver installation af en udluftning system fra bag på eller i toppen af ovnen til ydersiden af dit hjem. Det skal også placeres ved et vindue, eksisterende pejs eller en ydervæg. En vent-fri system giver dig mere frihed til at placere varmeren i et bekvemt område.

Forskelle

Direkte aftræk komfur bruger uden luft til forbrænding i brændende og udstødningen forlader ud af et andet rør udendørs. En vent-fri system indeholder en ilt udtynding sensor, som overvåger ilt i dit hjem til brug for forbrænding og vil slukke flammen for sikkerhed, hvis der ikke er nok ilt i rummet.

Fordele

Vent-fri gas komfurer har normalt en fjernbetjening til drift og en termostat til præcis temperaturkontrol. Direkte aftræk ovne opererer på manuel basis hvor du tænder gas højere eller lavere for at opnå den korrekte temperatur.

Overvejelser

Gennemsnitligt er 26-tommer vent-fri gaskomfur lig i prisen med et 36-tommer ventilerede gaskomfur. Den direkte aftræk brændeovne fås i størrelser op til 44 tommer og de vent-gratis stilarter findes i størrelser op til 32 inches lang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com