Gate låsen ideer

September 22

Gate låsen ideer

Der findes en bred vifte af gate låse, hvoraf de fleste vil arbejde med enhver velbygget gate. Nogle låse arbejde som en stand-alone fastener, men andre vil savn en hængelås eller separat lås og hasp nemlig sikkerhed. Køb din gate låsene før bygningen din gate og hegnet, som denne hardware vil påvirke spillerummet mellem gate og indlæg. Andre betragtninger er korrosion faktor og låsen & rsquo; s kemisk reaktion på vedlagte træ.

Stilarter

Gate låse fås i flere forskellige stilarter: grundlæggende hook-and-eye, som er ubekvem for hyppigt anvendte gates, skub eller tønde bolt låse, tommelfinger låsene, der drives af deprimerende låsen med tommelfingeren til løft låget ud af holderen, låsning hasper, som kræver en hængelås til secure, og traditionelle smedejern låsene. Du kan også bygge en brugerdefineret låsen ud af 1 x 4 tommer fyr til at oprette en slide-bar låsen ved hjælp af et stykke af dyvel stang for slide & rsquo; s håndtag.

Metal valg

Vælg gate låsene udformet fra korrosionsbestandigt metal. Triple zink-dyppet metal, galvaniserede metal eller rustfrit stål er de mest holdbare valg. Rustfrit stål er de eneste metal garanteret ikke misfarve cedertræ og redwood. Metal vil ikke forårsage farvning når det bruges med trykimprægneret tømmer. Selvom dyrt, er rustfrit stål dit bedste valg i de fleste situationer.

Planlæg dit køb

Hvordan din gate ramme er orienteret og placeres i din landskab påvirker hvilken type af låsen kan være ordentligt sikret gennem træbeklædningen og ind i gatepost og indramning. Når du har planer om din gate og tilstødende post, kan du gøre din købsbeslutning for din låsen.

Være kreativ

Havelågen, skal du installere en blomster - eller bladet-mønstrede tommelfingeren låsen. Installere en lås, der åbner med tyngdekraft, der bruger en vægt i en unik form: et anker for en have ved søen, en hestesko til en rural haven eller en fugl for en fugl-venlige landskab. Overveje en port, der åbner med en unik-formet håndtag, der passer til din home & rsquo; s personlighed.

Alternative materialer

Bruge andre materialer end traditionelle metal låsene til din gate. Reb gør en interessant fastener til en ranch-stil eller japansk have. Installer foråret hængsler på din gate og du behøver kun et håndtag på din gate. Prøv en antikke glas dørhåndtag. Prøv en hestesko låsen, der kan være snoet for at frigive gate stillingen placeret i sin åbning. Mode en læderstrop i en løkke, der er forankret på din faste hegnspæl og kan være loopes over indlægget gate til at holde den lukket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com