Gavnlige bakterier, svampe, planter og jord

August 17

Jordbunden indeholder et helt økosystem af sin egen, med forskellige niveauer af bittesmå væsener fodring på hinanden og efterlod økologisk noget der nærer og saldi jord for plantevækst. Fjerne en gruppe af disse organismer kan skabe en ubalance, der gør jorden ufrugtbar og forurenet med overdreven affald.

Sorter

Organismer gavnligt at plante vækst, der trives i jordbunden omfatter svampe, bakterier, orme, insekter og leddyr. Disse væsener æder de hinanden i en "mad web" består af primære, sekundære og område forbrugere, ifølge CalRecycle hjemmesiden.

Funktioner

Som organismer dør og frembringer affald, bidrager de organiske materialer efterladt næringsstoffer afgørende for vegetabilske liv, med svampe fordøje overskydende eller sidesten materiale. De gravende handlinger af orme og insekter tillader vand og ilt til at trænge ind i jorden.

Vedligeholdelse

Landmænd og gartnere kan øge niveauet af nytteorganismer i deres jord ved tilsætning af næringsstoffer eller fødevarer, der tiltrækker dem. På samme tid, den strategiske placering af visse uønskede stoffer som æggeskal eller træ aske kan afskrække befolkningen fra strækker sig ud over haven, ifølge CalReycle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com