Gavnlige nematoder til kontrol græsplæne larver

November 20

Gavnlige nematoder til kontrol græsplæne larver

Larver er stadiet larver af mange typer af biller. De bor i jorden og lever af rodsystemet af græsplæner. Dette medfører betydelige skader på græsplænen. Kemiske pesticider er effektiv i styringen larver, men de skal anvendes, når larver er små og er tæt på overfladen af plænen. Mange mennesker ønsker ikke at bruge pesticider. Gavnlige nematoder er en miljøsikker måde at styre græsplæne grubs.

Funktioner

Nematoder er blandt de mest talrige flercellede organismer. De er små, parasitaere rundorm, der forekommer naturligt i jorden. Selv om de bor i jorden af græsplæner, er ikke nok nematoder til stede for passende grub kontrol. Gavnlige nematoder eller predator nematoder, kan anvendes til at tørv græsplæner til at kontrollere grub populationer.

Funktion

Gavnlige nematoder vandrer gennem jorden, på udkig efter host larver. De finder dem ved at afsløre kuldioxid og andre kemikalier, der udledes af larver. Når de finde en grub, de indtaste grub og frigive en symbiotisk bakterie. Nematoder Angiv grub gennem de naturlige åbninger af grub eller gennembore sin krop bruger deres hooklike mund til at oprette en indgang. Bakterien dræber grub inden for 24 til 48 timer. Nematoder forbliver i den døde grub og formere. I 12 til 14 dage, Nematoderne forlader den døde grub og bevæge sig gennem jorden, på udkig efter nye værter. Denne cyklus bliver gentaget igen og igen, og det giver effektiv grub kontrol.

Typer

To specifikke typer af nematoder er effektive mod larver. De er Steinernema og Heterorhabditis. Steinernema er den mest udbredte gavnlige fyrretræsnematoden. Heterorhabditis er meget effektiv mod hvide larver, men det er mere modtagelige for miljømæssige ekstremer. Det kan ikke anvendes i områder med konstant høje temperaturer.

Ansøgning

Gavnlige nematoder sælges i pulver eller granulat fra og blandes med vand efter det specifikke produkt retninger. De anvendes ved hjælp af en slange-slut sprøjten eller pumpe sprøjten. Nematoder i pulver eller granulat form kan opbevares i op til en måned i køleskab. Når de er blandet med vand, skal de anvendes straks. Nematoderne skal forsynes med tilstrækkelig vand før og efter ansøgning. Dette vil hjælpe dem med at rejse dybt ind i jorden for at finde larver.

Overvejelser

Gavnlige nematoder er en miljøsikker biologisk behandling til at styre græsplæne larver. Selv om den bakterie, som de producerer er dødelig for larver, udgør de ikke nogen trussel for mennesker, vilde dyr, kæledyr eller vandkilder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com