GE elektrisk ovn fungerer ikke

April 6

GE elektriske ovne fås i fritstående, indbygget eller drop-in modeller og har flere funktioner, som elektronisk kontrol, opvarmning skuffe, konvektion madlavning, slagtekyllinger og selvrensende. Dog hvis ovnen ikke vil arbejde, kan brugere finde sig selv behov for nogle fejlfinding for at finde ud af, hvad der forårsager problemet.

Afbryder eller Fuse

Hvis GE ovnen ikke vil arbejde på alle, tage et kig på circuit breaker eller sikringen og erstatte eller nulstille efter behov. Dette er en fælles kilde til problemer, hvis et apparat ikke vil arbejde, især hvis der var en nyere strømafbrydelse.

Magt

Find el-ledningen, og sikre, at det er blevet skubbet helt ind i en levende outlet. En løs stik kan ikke levere strøm nok til ovnen at arbejde. Desuden, hvis der er andre apparater på samme stikkontakt, flytte de andre apparater til en anden stikkontakt at give mulighed for større power flow til ovnen. Du kan afbryde strømmen til ovnen i 30 sekunder, og derefter gendanne beføjelse til at nulstille ovn kontrollen.

Ovn kontrol

Hvis strømforsyning og kilde til ovnen fungerer korrekt, skal du kontrollere ovn kontrol for at sikre, at de har været drevet korrekt. Tryk på eller vælg "Bage" og den ønskede madlavning temperatur at tænde ovnen. Vælg kontrolelementet "Stege" i stedet for at bruge slagtekyllinger i ovnen og trykker på "Konvektion Cook," Hvis det er relevant, at anvende indstillingen konvektion i nogle GE ovne. Tryk på eller vælg "Start" når den ønskede kontrol er blevet udvalgt.

Selvrensende lås

Under indstillingen selvrensende vil GE ovnen opvarmes til meget høje temperaturer. I løbet af denne tid, vil ovnen forblive låst til at forhindre brugere i at få adgang til ovnen, da dette kan resultere i alvorlig skade. Selv efter den selvrensende oparbejde er færdig, kan ovnen forblive låst for op til en time bagefter at indrømme den ovn cool grundigt. Hvis ovnen forbliver låst og kontrolelementerne ovn fungerer ikke efter en self rengøring procedure, vente på ovnen til slut køling og enten låse automatisk eller for "Self Clean" indikatoren til at gå ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com