GE Elite køleskab lukker ikke

May 27

Kenmore Elite køleskab har en elektronisk Kontrolpanel til at tillade brugere at justere indre temperatur, dispensere vand og is og vælge specielle funktioner såsom hurtig is produktion eller interne køling. Men hvis køleskab dørene ikke bliver lukket, der er ingen tastatur, der vil løse dørene. Regne ud, hvorfor Elite køleskab bliver ikke lukket vil tage en lidt større indsats.

Bins og hylder

Den første ting at gøre, når Kenmore Elite køleskab ikke vil blive lukket er kig ind for at se, om der er en indlysende grund hvorfor. Inspicere alle de placeringer og hylder og skubbe alt tilbage på plads, som hvis containerne er ude af position eller ajar, døren kan være blokeret af nedlæggelse. Luk alle rum og placeringer, hver gang køleskabet bruges.

Fødeemner

Bins og hylder, kan mad inde i køleskabet forårsage en obstruktion til døre hvis placeret for tæt til døren. Skub alle fødevarer tilbage, så der er spillerummet mellem fødevarer og hvor døren skal være lukket således at pakker ikke kan holde døren lukkes.

Beskidte døren pakning

Døren pakning er et område af det køleskab, der er ofte oversete når køleskabet er ved at blive renset. Over tid, kan snavs og snavs bygge på pakningen, som kan forhindre en ordentlig segl og forårsage døren starte genåbning efter døren blev lukket. Rengør døren pakning med en ren, fugtig klud og tør. Hvis pakningen synes hængende eller foldede over i ét område, anvende en lille smule vaseline til at smøre pakning og bidrage til at genoprette en solid segl.

Niveau køleskabet

Hvis køleskabet ikke er plan, dørene kan blive tvunget ud af justering og ikke måtte holde lukket. Fjern de skruer, der holde tå gitter i stilling bunden foran på køleskabet og løft af gitter. Find Niveaujustering skruer på hver side, ved siden af rullerne. Brug en skruenøgle til at dreje skruen med uret for at opløfte køleskabet eller drej skruen mod uret for at sænke køleskabet. Justere begge sider indtil køleskabet er niveau (brug en plan om nødvendigt) og døren forbliver lukket når lukket. Returnere tå gitter og skrue på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com