GE Front Loading tørretumbler Lint fælden rengøring

January 25

Rengøring din tørretumbler lint fælden ofte er en vigtig brandforebyggelse foranstaltning. Det vil også hjælpe din tørretumbler præstere sit bedste. En fuld eller blokeret lint fælden kan også forårsage maskine til at køre i længere perioder, føje til elektricitet og gas regninger er det bedst at rydde fælden efter hver belastning og at vaske trådnet, når det vises blokeret.

At finde fælden

Det er bedst at se i brugervejledningen til din tørretumbler ejer at finde den nøjagtige placering af lint fælden på din model. Selvom nogle General Electric front-loading tørretumbler modeller har en lint fælden, der tilgås gennem en lille åbning på toppen af tørretumbleren, i de fleste modeller lint fælden er placeret i bunden af den tørretumbler døråbningen, og ligner en tynd, vinklet slot med en mesh skærm indeni. På nogle ældre modeller kan slot være lodret i stedet for vinklet. I disse modeller, skærmen skal fjernes ved at gribe håndtaget på toppen og skubbe den op og ud.

Clearing fælden

Overskydende lint bør ryddes fra lint fælden skærm efter hver belastning. For tørretumbler er med en vinklet stik er clearing lint fra fælden simpelthen et spørgsmål om at nå ind i sprækken og trække ud lint. Statisk elektricitet fra tørretumbler årsagerne lint til at holde sammen, så i de fleste tilfælde kan du blot forstå lint på en ende og skrælle det i ét stykke. Tørretumblere med en lodret lint fælden eller en fælde via toppen af tørretumbleren, trække skærmen ud af tørretumbleren ved dens håndtag. Når det er ude. processen er den samme. Simpelthen trække lint ud og kassere. Skub skærmen ren tilbage i sprækken før tørring en anden belastning.

Rengøring fælden

Hver gang du fjerner overskydende lint fra skærmen du bør tjekke for at sikre trådnet ikke er blokeret. Over tid kan lint bygge i mellemrummene mellem den trådnet, tilstopning det og påvirker maskinens effektivitet. Hvis du bruger tørretumbler ark, kan du mærke en voksagtig oprustning, som træsko trådnet og kan ikke løftes fri i hånden. Hold skærmen op til en lys og sørg for, at du kan se klart gennem rum. Hvis du ikke kan, er det bedst at rense den med en fugtig klud eller varmt, sæbevand vand. Efter rengøring, Tillad skærmen at tørre fuldstændigt, inden batteriet isættes igen i tørretumbleren.

Vigtige Tips

For at mindske risikoen for utilsigtede brande, bør du have tørretumbler er interiør og udstødningsgas rør renset af en servicetekniker om én gang hver 18 måneder. Dette vil også holde maskinen på peak performance.

Kontroller, at din tørretumbler er ordentligt ventileret. Igen, dette vil sikre din sikkerhed samt en længere maskine liv. Området omkring maskinen bør være uhindret, og der bør altid være et klart udstødningsgas rør fører udenfor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com