GE Model nummer TPX24PRBBWW Side-by-Side køleskabet er utæt fra bunden

January 14

Model TPX24PRBBWW er en side-by-side køleskab, at GE ikke længere producerer. Køleskabet har en ismaskine, en is og vand dispenser, en skarpere fugtighed, en kød keeper og en snack pan, såvel som flere dias-out hylder og temperaturkontrol ringer. Mens køleskabet kan forventes at fungere godt med normal pleje og vedligeholdelse, hvis spørgsmål opstår vand siver ud fra bunden, skal du foretage fejlfinding af problemet.

Ice Dispenser

Hvis isterninger blive indgivet i ice dispenser sliske, kan vandet dryppe ned forsiden af køleskab og pool på gulvet foran fryser døren. Stikke nogen stak isterninger gennem tuden med en træske og tørre op tuden. Derudover hvis dispenser risten er fuld af vand, løft risten omhyggeligt og tømme vandet ud i en vask, så vandet kan dryppe fra dispenser panden så godt.

Kondens

Fugt kan udvikle inde i kølerummet og dryppe ned i bunden, hvis temperaturen inde i køleskabet er ikke cool nok eller vejret er fugtigt eller varme. Indstillet temperatur kontrol til en lavere indstilling ved at dreje til en lavere nummer og holde køleskab dørene lukket så meget som muligt. Åbne dørene ofte lader også i varm luft, der kan skabe fugt, som enheden konstant forsøger at køle.

Fryser dør

Kontrollere fryser døren segl for tegn på, at døren ikke lukker helt, da dette vil tillade varm luft at indtaste fryser, forårsager frosne fødevarer eller isen til at smelte og dryppe til bunden af fryser gulvet eller ud af fryseren og på køkkengulvet. For at rengøre døren og hjælpe døren segl ordentligt, tørre pakning med en ren fugtig klud og Påfør et tyndt lag vaseline til relubricate pakning, hvis forseglingen er foldet over eller fast. Skub alle fødevarer elementer fra døren til at forhindre en obstruktion af tillade varm luft ind i fryseren.

Afløb træsko

Kigge i fryseren til afrimning afløb, som er et lille hul i siden eller bunden af fryseren, der kan have en plast dække over det. Hvis der er et plastik cover, tage ud skruerne holder dækslet på plads til at få adgang til afløbet. Når du har adgang til afløbet, rydde væk enhver frost, der kan blokere afløbet og hæld varmt vand og bagepulver i afløbet til at fjerne enhver træsko. Hvis afløbet bliver tilstoppet, kan vandet tilbage ud af afløbet og ud i bunden af enheden.

Afløb Pan

En anden mulig kilde til lækagen er afløb pan, placeret bag bunden tå gitter foran GE køleskab. Fjern skruer på hver side af gitter og trække gitter ud, så adgang til afløb pan. Hvis afløbet pan er fuld, fjerne og tømme panden grundigt. Hvis gryden synes at være revnet, forårsager vandet til at sive ud, skal du kontakte GE for service.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com