GE opvaskemaskine stopper under cyklus

July 10

En af de mest irriterende problemer med hvidevarer har at være problemer med magt. Hvis din GE opvaskemaskine fungerer godt, men derefter stopper pludselig, er der en række mulige årsager. Nogle af disse problemer er alvorlig reparationsproblemer, såsom problemer med motor, men andre årsager kan være mindre alvorlige og kan endda være nem at lave.

Strømsvigt

Hvis GE opvaskemaskine stopper i orden, ser for at se, hvis andre apparater i hjemmet har mistet magten så godt. Hvis ja, kan der være en husstand-wide strømsvigt. Vente på power til at komme tilbage, og derefter vælge "Stop/annullere" til at klare enhver tidligere programmer, der var gemt i opvaskemaskinen. Foretag en ny cyklus valg, og vælg "Start." Netledningen skal også sættes fast i en stikkontakt og kan være blevet løs, hvis opvaskemaskinen havde magt men standsede pludselig.

PF kode

Når andre apparater i hjemmet har power bortset fra opvaskemaskinen, eller opvaskemaskinen viser en "PF" fejlkode, blev strøm afbrudt til opvaskemaskine, får det til at stoppe. Vælg en ny cyklus og eventuelle andre indstillinger for vask, og derefter Vælg "Start" for at genoptage drift.

Afbryder eller Fuse

Udskiftning af husholdningernes sikringen eller nulstille effektafbryderen kan være nødvendigt hvis opvaskemaskinen stoppet på grund af en husstand-wide strømafbrydelse eller var der et andet problem med sikring eller afbryder. Hvis opvaskemaskinen blev for nylig installeret, deaktivere breaker, vent 30 sekunder og derefter gendanne magt til at udføre en nulstilling.

Opvaskemaskine dør

Du kontrollere opvaskemaskine døren blev ikke åbnet pludselig under vask og ikke lukket helt for at genstarte cyklussen. Opvaskemaskinen kører ikke, hvis døren er åben, så skubbe døren lukket fast.

Motor overbelastning

En anden mulig grund hvorfor GE opvaskemaskine kan stoppe pludseligt er hvis motoren overophedes eller anden grund. Holde plads foran opvaskemaskinen klart af objekter, der kan blokere luftstrømmen og forårsage enhed til at overophede. Opvaskemaskinen skal genstarte automatisk. Hvis det ikke sker, frakoble enheden og kontakte GE for service.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com