GE ovn fejlfinding

April 9

General Electric (GE) apparater har eksisteret i generationer, med den første fulde madlavning linje opført i 1907. Ud over køkkentøj fremstiller GE køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere og en sværm af andre husholdningsapparater, der er tilgængelige på markedet i dag. Bedste af alle de har en 24-7 forbruger hotline tilgængelige (1-800-432-2737) Hvis du kan fejlfinde din GE ovnen selv.

Ovn problemer

Check at se, om din ovn kontrol er indstillet korrekt; Hvis du har fjernet kontrol drejeknapper tidligere at rengøre, Sørg for, de var udskiftet korrekt. Hvis du har en selvrensende ovn, Sørg for det ikke er i låst position.

Nye GE områder bør have den største gas regulator indstillet til "on" position. Tjek din GE brugervejledning, hvis du ikke kan finde det på din bestemt model; Det er ikke indlysende. Brænderne vil arbejde selv med denne regulator i positionen "off". Kald en reparatør, hvis du stadig er afskåret fra lokalisere switchen.

Kontrollere hvis glo-bar tændsats kommer i ovnen. Åbn ovndøren efter tænde ovnen, og tjekke bunden af ovnen for et rødt skær. Hvis der er nogen, har du en fejl på enten on/off kontrol switch, glo-bar eller en elektrisk komponent i enheden

Brænder problemer

Hvis din brænder er kun opvarmning delvist eller slet ikke, først tjekke om du har aktiveret på den korrekte brænder. Hvis brænderen cap er løs, stramme den. GE områder, der er udstyret med forseglede brændere skal kontrolleres, hvis brænderen hætten sidder korrekt og ikke wobble eller flytte rundt. Hvis der er forskellige størrelse brænder knapper på din enhed, Sørg for den korrekte knop er på den rigtige brænder og at det viste at den korrekte belysning holdning. Efter en flamme vises, kan du flytte knop den korrekte cook indstilling, men ikke før.

Brændere, der ikke lys bør også kontrolleres for snavs og snavs ved at løfte cook top på ikke-forseglede enheder og observere, hvis noget tilstopning huller af brænderen. Stik huller i burner enhed kan fjernes og rengøres forsigtigt med sæbevand og udslettet tør. Være sikker på brændere er godt tørret før han vendte tilbage for at koge top.

Hvis du ikke kan høre at klikke, når du forsøger at antænde brændere, skal du kontakte en reparatør. Hvis du hører, at klikke på når brænderen er slukket, ud Tjek knop være sikker på det er slået helt fra og at knop har poppet tilbage til den slukkede position. Undertiden vil brændere på din GE brændeovn gøre en klikkende lyd fra overskydende fugt; at lade enheden tørre ud bør stoppe problemet. Hvis klikker fortsætter, kalde en reparatør.

Ujævn madlavning

Hvis du har problemer med din mad bruning for hurtigt på oustide men ikke bliver ordentligt kogt på indersiden, såsom bagværk eller fjerkræ, prøv forvarmning din GE ovn en ekstra 10 minutter før at sætte mad inde; de mere energieffektive din model, jo længere kan det tage at varme korrekt. Du kontrollere GE glo-lite er slukket før du placerer mad i ovnen. Hvis du madlavning med mørke bakeware, lavere din ovntemperatur, da denne type af køkkengrej kan forårsage overbrowning. Også, kontrollere at sikre, at din ovenware er ikke for tæt på siderne af din GE ovn. Åbner døren for ofte kan også forårsage mad at tilberede forkert.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com