GE profil harmoni Touch skærm problemer

March 5

GE designet nogle profil harmoni vask modeller med en touch-screen interface, som bruges sammen med mange af de standardknapper, der er fundet på skiver. Den berøringsfølsomme skærm bruges til at ændre indstillinger for din vask. Når touchscreen ikke virker, kan du bruge alle maskinens funktioner. I nogle tilfælde, vaskemaskinen vil ikke tænde når berøringsskærmen ikke fungerer. Fejlfinding af enheden kan ofte vende tilbage touch screen funktionalitet.

Blank skærm

GE designet profil harmoni vaskemaskiner med en skærm timeout-funktionen, som slukker skærmen efter fem minutter af inaktivitet for at spare strøm. En blank skærm er ikke en indikation i en opgave med berøringsskærmen. Vaskemaskinen har ikke en justerbar indstilling til skærm timeoutfunktion; Du kan ikke foretage ændringer, så skærmen er altid på. At tænde skærmen igen, skal du trykke på nogen af kontrolknapperne eller tryk på skærmen.

Nulstille

Problemer med touchscreen kan angive et problem med vaskemaskines elektronik. Nulstille den vaskemaskine elektronik kan klare fejl forårsager maskine ikke at fungere. For at nulstille vaskemaskinen, tag maskinen og vente i to minutter. Sæt maskinen tilbage i stikkontakten og tryk på "Power"-knappen. Tryk på nogle af funktionerne på skærmen for at se, om maskinen nu fungerer efter nulstillingen.

Dobbeltbip når trykke på skærmen

Du kan mærke, når ved hjælp af touch screen, maskinen gør et dobbeltbip, når du vælger nogle muligheder. Berøringsskærmen ændres ikke, når du hører den dobbeltbip, og vaskemaskinen starter ikke. Denne advarsel er informere dig om, at den indstilling du har valgt ikke er tilgængelig for tilstanden vask, du bruger, eller at der er et problem med den skive, der vil forhindre det i at operere med denne mulighed. For eksempel, hvis vaskemaskine låget ikke er helt lukket, vil du hører et dobbeltbip, når du vælger nogle af indstillingerne på berøringsskærmen.

Overvejelser

Nogle problemer med GE profil harmoni touchscreen er uden for rammerne af simpel fejlfinding og kræver professionel service. Hvis nulstille enheden ikke vende funktionalitet til touchscreen, og problemet ikke er med andre vaskemaskine indstillinger, skal du kontakte en service reparation facilitet. Maskinens garanti dækker problemer med vigtigste electronics control board for op til fem år. Kontakt GE hvis din vaskemaskine er stadig under garanti for mere information om hvordan man får maskinen repareret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com