GE profil køleskab lyser fejlfinding

November 19

Fejlfinding din General Electric profil serie køleskab indvendige lys indebærer undersøge strømforsyningen og tilstanden af pæren. Du kan finde de lys standser arbejdet efter et par år på grund af normale slitage. Fejlfinding af problemer med dit lys i hjemmet ofte forhindrer behovet for en professionel tekniker til at undersøge det apparat, som til gengæld sparer du penge. Kontrollere den indvendige lys tager omkring fem minutter.

Instruktioner

•Ændr pære ved at frakoble køleskabet og fjerne enhver skruer, der holder den lys skjold--den plast dækslet over lightbulb--på plads. Knivspids fanerne sammen og skub coveret adgang til pæren. Udskifte pæren med en egnet apparat pære, udskifte coveret og skruer og sæt køleskabet igen. Pæren lyser når døren er åben.

•Kontrollér den lille knap på væg eller ramme af køleskabet, der aktiverer lyset, når døren er åben. Knappen kan være holder det indre lys fordi det er stukket ned. Rens området og knappen med en klud, varmt, sæbevand. Knappen bør foråret ud når frigivet.

•Kontrollér strømforsyning i køleskabet; manglen på lys kunne være den første indikation af et power supply problem. Kontroller, at netledningen er sluttet til en fungerende stikkontakt uden at bruge en forlængelse ledning eller power adapter. Tjek afbryder eller fuse hvis stikkontakten ikke virker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com