GE profil ydeevne køleskab hylde Installation

November 19

Køleskabe bruger en kombination af hylder og opbevaring skuffer til at opbevare dine fødevarer. GE profil ydeevne er ikke anderledes. Profil ydeevne bruger en justerbar track-system på bagvæggen af enheden til at tillade dig at flytte hylder hvor du foretrækker. Det er også muligt at tilføje ekstra hylder bør du har brug for dem. GE profil ydeevne hylde installation er en hurtig proces, der kræver ingen specielle værktøjer. Udskiftning hylder er tilgængelige via GE autoriserede forhandlere.

Instruktioner

•Åbn køleskabsdøren GE profil ydeevne. Fjerne indholdet af hylden du ønsker at flytte og installere hylden i et andet sted. Hvis du tilføjer en hylde, fjerne formen indholdet hylden nedenfor hvor du ønsker at installere en hylde.

•Grasp forsiden af hylden med fingrene og løft, hvis flytte en eksisterende hylde. Placer en hånd under den bageste del af hylden og træk den helt ud af køleskabet. Løft slutningen af hylde beslag og løsne beslag fra den bageste beslag støtte.

•Sæt den øverste krog af hylde beslag i det ønskede hul på den bageste beslag støtte. Sænke den forreste ende af beslag til at engagere sig i støtten lavere under fanen. Installere den modsatte hylde beslag på den modsatte hylde støtte i samme hul. En måde at sikre en selv installation er at tælle huller fra toppen af beslaget til næste beslaget ovenfor. Der skal være et lige antal tomme huller på begge sider.

•Sæt den bageste del af hylde i køleskab over den bageste del af hyldeknægte. Lavere forsiden af hylden over de kantede parenteser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com