GE QuietPower 1 opvaskemaskine sidder fast på den tunge vask

February 20

GE QuietPower 1 opvaskemaskine sidder fast på den tunge vask

Opvaskemaskiner som GE QuietPower 1 tage indsats ud af efter måltid oprydninger, men hvis en fejl kryber ind i systemet, det kunne tvinge dig til at vaske op i hånden. Redning opvaskemaskinen, hvis den sidder fast i en cyklus indebærer forsøger at annullere den cyklus, nulstille apparatet og kontrol af potentielle årsager til problemer. En fejl forårsaget af en mindre fejl er ofte let at løse uden kræver professionel servicering eller reparere.

Løsning: Annullere cyklussen

Der kan have været et problem i løbet af cyklussen, der forårsagede apparat til at fryse op. Tryk på "Start/Reset" for at annullere cyklussen, mens opvaskemaskinen kører; vandet løber ud af apparatet og kontrolelementerne vende tilbage til standby-tilstand. Omprogrammere opvaskemaskinen, starter cyklussen og se om problemet gentager sig selv.

Løsning: Nulstille opvaskemaskinen

Nulstilling af opvaskemaskinen kan hjælpe med at rydde en teknisk fejl. Stop konjunkturen efter proceduren beskrevet i det foregående afsnit, forlader apparatet drænet og klar til brug, hvis det er muligt. Afbryd strømmen til opvaskemaskine på stikkontakt eller afbryder og vent et par minutter for apparatet køle. Tilslut strømmen og forsøge cyklus igen.

Årsag: rengøringsmiddel

Tilføjelse af for meget eller en forkert type vaskemiddel kan forårsage opvaskemaskine til at fylde med sæbeskum og fryse op. Altid læse vejledningen på opvaskemaskine vaskemiddel flasken og kun tilføje så meget som nødvendigt. Brug ikke almindelig opvaskemiddel i din QuietPower opvaskemaskine.

Årsag: Afløb blokering

En blokering i afsnittet afløb i opvaskemaskinen kan forårsage apparat til at oversvømme og stoppe midt i cyklus. Åbn opvaskemaskinen, mens det er inaktiv og undersøge området under den nederste skuffe til madrester, bestik eller andet snavs. Hvis dit apparat har en luftspalte, skru omslaget chrome og rense ud madrester med en tandstikker. Kør forvalter i et par sekunder, hvis man er udstyret til at klare store blokeringer. Du kan bruge en blikkenslager, hvis stadig problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com