GE Spacemaker XL1400 specifikationer

October 6

GE Spacemaker XL1400 specifikationer

General Electrics har været fremstilling apparater på verdensplan siden 1907. I 2010 er GE stadig førende i fremstillingsindustrien takket være innovative produkter som Advantium ovn og harmoni vaskemaskiner og tørretumblere. GE fortsætter med at fremstille energibesparelse og energieffektive apparater som GE Spacemaker XL1400 mikrobølgeovn.

Størrelse

GE Spacemaker XL1400 måler 30 inches i længden, 16,5 inches i højden og 15 inches i dybden. Disse dimensioner betragtes som standard eller konventionelle størrelse for en over-the-range mikrobølgeovn. Mikrobølgeovnen vejer omkring 52 hamre ud af kassen.

Madlavning

Mikrobølgeovnen tilbyder 1,4 kubikfod af madlavning plads og to indstillinger for tidsstyret cook. En anden funktion i mikrobølgeovnen er SmartControl-system med digitalt display. SmartControl funktioner omfatter knapper til auto/tid afrimning, tilføje 30 sekunder, udtrykkelig kok, drikke, og snack og cook. Sensor cook styringer til popcorn og genopvarmning mad er også inkluderet. Mikrobølgeovnen har også et barn lockout funktion og en hjælp pad til at hjælpe nye brugere med cook gange.

Magt

Mikroovn kører på 950 watt. Ovnen har 10 magt niveauer at vælge imellem afhængigt af emnet bliver kogt. Ovnen har også en programmerbar natlys og en to-trins dobbelt udstødning fan. En magt funktion i ovnen er det patenterede CircuWave Plus madlavning system, der sikrer at emner koge jævnt og effektivt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com