GE stille magt opvaskemaskine sidder fast på tunge vask

October 27

GE stille magt opvaskemaskine sidder fast på tunge vask

General Electric producenter mange opvaskemaskine modeller, der omfatter en reduktion af støj, eller "stille," funktionen. Men funktionen "Stille magt" er specifikt anført for Monogram familien af GE opvaskemaskine, og disse modeller omfatter en "Tunge" vask. Tunge cyklusser kan bruge en masse vand i vask og skylning faser, og du har brug for en fuldt fungerende afløbssystem at få der anvendes vand ud af maskinen. Hvis din GE opvaskemaskine sidder fast på den tunge cyklus, det årsagen kunne være en af fire spørgsmål omkringliggende dræning.

Afløb-slange obstruktion

GE opvaskemaskine kan mærke når der er et problem, afløb, og det vil ikke gå videre med efterfølgende cykler anvendes vand ikke kan kasseres. Drain slangen går til siden af køkkenvask, der almindeligvis holder skrald bortskaffelse kammer. Sagen og rester i vasken afløb eller bortskaffelse enhed kan tilstoppe afløb slangen kører fra opvaskemaskinen. Tænd postevand og bortskaffelse til at klare snavs forhindrer opvaskemaskine fra afdrypning vand. Også, du skal omhyggeligt skru den opvaskemaskine drain slangen under vasken at kigge direkte ind i røret for forhindringer.

Knækket i afløbet slange

Design dit køkken counter plads påvirker længden af dræning slange der løber fra GE opvaskemaskine. Hvis dit apparat er installeret inden for et par inches af vasken, er slange længde sandsynligvis meget kort. Alternativt, hvis din opvaskemaskine er placeret et par fødder ned tælleren, længden af drain slangen stiger med et par fødder. Tyngdekraft og dårlig placering under installationen kan oprette kinks eller bøjninger i slangen, forhindrer opvaskemaskinen fra at være i stand til at dræne den ekstra vand under kraftig vask. Åbne skabslåger under vasken og counter og ordne synlige dele af slangen.

Tilstoppede filtre

Formålet med den tunge vask er at gøre en mere effektiv job for at fjerne mad sag, end normale cykler gør. Den er ideel til gryder, pander og gryderet retter der har fortykket, kage på mad. Mange GE opvaskemaskiner har mindst ét, men så mange som tre filtre, at fange disse hårde og hårde fødevarer partikler. Over tid, disse filtre kan tilstoppe, og GE anbefaler, at du rengør filtreringssystem om to gange om året i mange modeller. Konsultere din opvaskemaskine manual for at finde instruktioner om, hvordan man skille filteret og rengør eller erstatte den.

Drain Pump

GE designet afløb pumpe mekanisme til at være den sidste linje i forsvaret mod en vandig rod hvis opvaskemaskinen har problemer med at udvise bruges vand. Dit apparat har et overløb guard, der aktiveres, når afløb pumpen er har udgaver. I mange GE opvaskemaskine modeller, kan du få adgang til og forsøge at rense afløb pumpen baseret på instruktionerne i brugervejledningen til din specifikke model. Hvis tunge vask undlader at genoptage og afslutte efter vedligeholdelse på afløbet pumpe, anbefaler GE, at du kalder en servicetekniker til reparation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com