GE tørretumbler serviceoplysninger

May 5

GE tørretumbler serviceoplysninger

GE automatisk tøj tørretumblere arbejde ved at varme luften og derefter blæser pågældende opvarmede luft over tøj, mens de er ved at blive tumlede inde tørretumbleren roterende tromle. Ligesom alle de store husholdningsapparater, kan tørretumblere lejlighedsvis kvalitetsværktøjer kræver for at holde dem fungerer på peak effektivitet, og en tørretumbler arbejder på peak effektivitet koster mindre at drive.

Typer

Selvom GE er en forkortelse for General Electric, virksomheden faktisk tilbyder både elektrisk og gas strømstyring på alle deres tøj tørretumbler modeller. GE fremstiller stor kapacitet tørretumblere med op til 7,5 kubikfod af kapacitet for familier, der gør en masse Tøjvask hver uge eller som har tendens til at vaske store, voluminøse varer. Tørretumblere med specielle indstillinger er tilgængelige for folk med tøj, der kræver delikat håndtering. Virksomheden tilbyder også Energy Star-rated tørretumblere, der opfylder føderale standarder for energibesparelser.

Advarsel

Tøjtørrere involverer typisk højspændings strømkilder. Altid unplug tørretumbler fra strømkilden før servicering. Altid bære passende sikkerhed gear, herunder beskyttelse af øjne og handsker, når du arbejder inde i en tørretumbler. Manglende overholdelse af passende sikkerhedsforanstaltninger kan resultere i personskade eller død.

Gør det selv

General Electric Company appliance hjemmeside giver downloades installationsvejledninger, ejerens manualer, brug og pleje manualer, fejlfinding guider, tips og ofte stillede spørgsmål for mange af sine større apparater, herunder tørretumblere. For at gøre brug af denne funktion brugere skal give den tørretumbler 's modelnummer, som kan findes på den model nummer tag placeret på forsiden af tørretumbleren, inde i tørretumbler door.

Factory Service

GE service kan bestilles online på GE appliance hjemmeside eller pr. telefon. GE service er kun udføres af lokale teknikere, der er blevet uddannet af og er ansat af GE. Virksomheden giver alle appliance servicearbejde internt og ikke outsource eller udlicitere sine appliance service.

Overvejelser

GE tørretumblere, der kræver service i deres garantiperioden vil ikke medfører nogen gebyrer for dele eller arbejdskraft. GE tørretumblere, der er omfattet af en servicekontrakt kan indebære betaling af selvrisiko angivet i kontrakten. Reparationer foretages på GE tørretumblere, der er uden for garantiperioden og er ikke omfattet af en servicekontrakt kan typisk et gebyr for dele og arbejdskraft. Service udføres på uden for garantiperioden tørretumblere giver 5 års garanti på de udskiftede dele og en 30-dages garanti på arbejdskraft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com