GE væg ovn fejlkoder

May 16

General Electric's (GE) moderne væg ovne er ikke kun i stand til madlavning middag og rengøring selv, men de kan også fortælle brugeren, når noget er gået galt via brugen af forprogrammerede fejlkoder. Hvis du ser nogen form for fejlkode vises på din ovn, du straks skal trykke på "Rydde/Off"-knappen på pegefeltet, og lad din ovn køle af i ca en time før genoprette operation til din ovn. Hvis fejlkoden stadig, afbryde den ovn magt og kontakt en kvalificeret service professional.

F0 eller F1 fejl

En fejlkode "F0" eller "F1" typisk skyldes en defekt touchpad eller ovn kontrol bord. Ene eller endda begge af disse enheder kan skal udskiftes.

F2 fejl

En fejlkode af "F2" under "Bage" processen betyder din ovn kontrol er at optage en temperatur over 630 grader Fahrenheit. Du skal muligvis have din ovn kontrol bord eller ovn temperatursensoren udskiftes. Hvis en fejlkode af sker "F2" undervejs "Clean" temperaturerne har overskredet 930 grader Fahrenheit. Hvis den ovn lås switches er fuldt operationelle, er dette sandsynligvis på grund af en defekt ovn kontrolmekanisme eller temperaturføler.

F3 eller F4 fejl

En fejlkode "F3" eller "F4" betyder typisk, ovnen har en åben eller kortslutning i temperatursensor. Hvis ledninger er god, vil hele Temperaturføleren skal udskiftes.

F5 fejl

Fejlkode "F5" angiver et defekt relæ drev kredsløb. Ovn control board kræver udskiftning.

F8 fejl

Fejlkode "F8" betyder et problem med den ovn kød sonde, som regel med sondens kredsløb, beholderen eller inden for sonden, selv. Sikre der er ikke klemt eller beskadigede ledninger og at beholderen er klart af kondens eller snavs.

F9 fejl

En fejlkode af "F9" betyder en lås switch fejl, hvilket typisk betyder låseomskifteren sidder fast i en stilling, men der kan også være et problem med den mekanisme ledninger eller wire harness.

FC fejl

"FC" fejlkode indikerer et problem inden for kredsen af dørlås. Undersøge låsemekanisme for at sikre, at der ingen klemt eller beskadigede ledninger forårsager denne fejl.

FD fejl

En fejlkode af "FD" er stort set den samme fejlkode som "F8", som signalerer en slags problem med kød sonden. Problemet kan være med de faktiske kød sonde, kredsløbet eller inden beholderen.

FF fejl

En fejlkode i "FF" betyder en skyld Sikkerhedsafbryder inden for døren motor. Ovn kontrolmekanisme skal udskiftes.

FFF fejl

"FFF" fejlkode angiver en defekt EEPROM eller en fejl med kontrolmekanisme ovn. Ovn kontrol bord behov for udskiftning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com