Gel blæk Pletfjerning

May 14

Gel blæk Pletfjerning

Gel blæk kan være klæbrig og tyk, hvilket gør det svært at komme ud af tøj, tæpper og møbler. Før du bruger nogen plet fjernelse produkt eller husstand element, teste farveægtheder på en inconspicuous område af tøj artikel eller møbel til at sikre, at produktet ikke skade eller misfarve stoffet.

Kommercielle produkter

Renseri opløsningsmidler kan hjælpe med at bryde ned blæk pletter, så du kan vaske dem væk. Svamp eller duppes tør rengøring opløsningsmidler på stof og bruge en ren hvid klud til at opsuge blækket, da det bløder. For tæpper og møbler, Bland 1 tbsp. flydende opvaskemiddel med 1 tbsp. hvid eddike og 2 kopper varmt vand til at vaske pletten væk efter Renseri opløsningsmiddel har brudt den. DAB koldt vand på pletten og dup grundigt for at fjerne opvaskesæbe og eddike.

Iltet rengøringsmidler kan hjælpe med at bryde ned mange typer af pletter, herunder blæk pletter. Følg anvisningerne på pakken for pre behandling af tøj og tilføje nogle af løsning med din almindelige vaskemiddel for at hjælpe med at få gel blæk ud af tøj og sengetøj. De fleste ilt-baserede rengøringsmidler kan fortyndes og sat i en sprayflaske til at blive brugt på møbler og tæpper samt.

Nogle vaskeri og husholdning produkter er lavet specielt til at nedbryde tyk, klæbrig pletter som gel blæk. Prøv et produkt som Goo gået, Goop eller WD-40 til at nedbryde blækket, så du kan vaske det væk. Nogle carpet bejdse Flytteforretninger arbejde godt på ink pletter, og de fleste af dem kan anvendes sikkert på bomuld og polyester tøj. Forsigtig, når du anvender hårdere kemikalier såsom dem fundet i tæppe rengøringsmidler til mere sarte tekstiler, såsom ruskind og silke.

Husholdnings produkter

Mange husholdningsprodukter kan hjælpe med gel blæk Pletfjerning. Hvis du foretrækker ikke at bruge kommercielle produkter, eller hvis du ikke har nogen praktisk Når pletten opstår, kan du prøve at bruge nogle miljøvenlige dagligdags produkter. Fjerne blæk pletter ved at duppe dem med sprit, blandet med nogle parabol eller tøjvask vaskemiddel. Prøve at blande majsstivelse med mælk at gøre en pasta, som du kan gnide i blæk pletten. Når det tørrer, børste det og vaske tøj element eller vakuum gulvtæppet grundigt. Gel blæk pletter på ruskind kan ofte fjernes ved at gnide dem forsigtigt med finkornet sandpapir. Dyppe en tandbørste i eddike og arbejde det ind pletten kan også hjælpe med at fjerne blæk fra ruskind og andre tekstiler. Tandpasta er en stor pletfjerner og vil arbejde på mange tekstiler til at bryde ned blæk pletter, så du kan vaske dem væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com