Genanvendt haven håndværk

November 27

Du kan købe nye, pebret haven indretning og tilbehør på et hjem og haven butik, eller du kan spare penge og bruge genbrugsmaterialer fra dit hjem, bjærgning værfter og brugte butikker til at gøre din egen haven indretning og tilbehør. Gør det selv-projekter kan du skræddersy indretning til din specifikke stil, så du ikke behøver at nøjes med hvad en butik har at tilbyde.

Hjemmelavet Birdhouse

Store-købte birdhouses er dyrt og ikke altid æstetisk tiltalende. Gøre din egen birdhouse ved hjælp af et vilkårligt antal af genbrugsmaterialer. Bruge sidesten rester af krydsfiner og trim til mode en traditionel træ birdhouse. En one-gallon mælk drikkeglas kan være formet i en birdhouse ved at skære runde huller i siderne; dekorere ydersiden med blade, stof eller andre materialer, der kan stå op til elementerne. En gammel metal gas kan fra din garage eller en samlet op fra en garage salg kan også gøre en hyggelig hjem for fugle; Nail to stykker af bølgepap metal til toppen til et tag og hænge kan på sin side.

Haven markører

Hvis du har et par maling omrøring sticks liggende fra sidste maleri-projektet, ikke smide dem væk. I stedet, forvandle dem til haven markører, der hjælper dig nemt identificere blomster, planter og vegetabilske planter. Male omrøring sticks med tavle maling til at oprette en skrivbar overflade; Når kridt malingen har tørret, er de klar til brug. Skrive navnene på dine blomster og planter med et hvidt fedt blyant på sticks og placere dem i jorden. Fedt blyanter er vand resistent; Fjern skrivning med babyolie, når du er klar til at flytte dem til en anden placering eller bruge dem til næste sæson.

Lampen fuglebad

Hvis du har en forældet lys armatur, der er klar til en Genbrugsbutik eller skrald forvandle det til et fuglebad. Enhver skålformet lampen vil arbejde for dette projekt. Dekorere armaturer med stykker af Kina, fliser eller keramik; decoupage papir blade, blomster og design; eller forlade armatur som er. Hvis de lamper har en krog eller kæder knyttet til det allerede, alt du behøver er en lille hyrde krog til at hænge det fra. Hvis den lampen ikke kan hænges, derefter skal du et metal stativ til at placere det på.

Vindspil

Vindspil er ikke kun smuk at se på, men de skaber også beroligende lyde for at gøre din tid udendørs endnu mere afslappende. Gøre din egen vinden kime med forkerte sølvtøj og madlavning værktøjer fra dit køkken, der har udspillet deres rolle. Bruge gamle skeer, gafler og knive til klokkespil; bruge forskellige størrelser til at skabe forskellige lyde, når redskaberne blæse mod hinanden i vinden. Brug en metal salatslynge til en kime bøjle; binde de forskellige redskaber til fiskeri linje eller streng og hænge dem fra huller i en salatslynge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com