Genanvendt loft ideer

February 13

Der dækker dit loft i genbrugsmaterialer er ikke kun godt for miljøet, men kan hjælpe dig med at oprette et one-of-a-kind plads. Typisk, flad hvid malet lofter tilføje lidt til Boligindretning ordningen ud over reflekterende lys. Med en smule kreativitet, kan du have et loft, der tilføjer sin egen smag til mix.

Genbrugspapir lofter

Ved hjælp af papirprodukter er en enkel måde at dække et loft. Ikke alene er de almindelige, men de er hurtige og nemme at installere.

Brun købmand sække kan blive revet i småstykker og decoupaged til loftet for at skabe en faux læder look. Brug hvid lim eller et håndværk lim designet til decoupage. Føj to eller flere lag af klare poly eller andre klare finish til forsegling.

Pap eller træ kasser med dekorative motiver kan bruges som loftplader. Pizzaæsker har ofte cool, farverige designs. Hæft eller lim bokse til loftet og Kør kanalen eller Gaffertape langs sømme mellem rækker i boksene for et færdigt look.

Gamle magasin fotos, tegneserie kunst eller andre varer, vintage papir kan bruges til at dekorere dit loft. Vælge et tema, som vintage biler, skåret ud nok billeder til at dække loftet og lim dem ned. Lim ned en ensfarvet papir baggrunden til at udfylde hullerne i mellem billederne, og forsegle som for papirsposer.

Genvundet Metal lofter

Tin lofter har eksisteret i mere end et århundrede. Ved hjælp af genvundet metal giver det samme vintage føler.

Rustne bølgede metal knyttet til dit loft giver et rustikt look. Bølgede metal kan findes på næsten enhver gård, og mange landmænd vil gerne betale dig til at trække det væk. Brug skruer til at fastgøre metal og være sikker på at finde loftet bjælker til at skrue ind i.

Gamle metal reklameskilte er en anden måde at bruge genvundet metal til lofter. Farverige billeder og tekst giver det tekstur og visuel interesse. Vælg tegn fra en bestemt branche eller placering til at oprette et tema.

Finde vintage loftplader i en bygning, der er ved at blive renoveret eller revet ned. De er meget populære, så forvente at betale eller bytte noget i exchange.

Genanvendt trælofter

Nail laden træ til dine lofter for ægte land smag. Med eller uden forvitret maling har forrevne antikke træ en rig tekstur og farve, der ikke kan efterlignes.

Palle træ kan findes gratis i næsten enhver stor shopping center. Fjernelse af søm og hæfteklammer kan gøre det arbejdskrævende, men det giver en lignende føler til laden træ og er meget nemmere at finde.

Brug gamle palisader hegnet Stokke med enderne cut off til en anden kilde til nemt at finde og generelt gratis træ til dit loft. Som med hængende metal, være sikker på at finde strøer og skrue ind i dem for de bedste resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com