Genbruge gårdhave døren ideer

August 10

Genbruge gårdhave døren ideer

Hvis du for nylig har udskiftet din terrassedøre eller har adgang til brugte døre fra andre hjem, har du en glimrende byggemateriale på side for alle former for projekter. Terrassedøre tendens til at være glas skydere eller franske døre, så de store mængder af åbne glas kan hjælpe dig oprette nyttig og dekorative arkitektoniske træk.

Drivhus/vinterhave

Bruge skydedøre som vægge til et drivhus eller sol værelse ved at skabe tre vægge af mindst to gårdhave skydedør sæt og bruge en eksisterende mur af dit hjem som den fjerde væg. Brug træ indlæg mellem hver dør eller metal strips til at forbinde dørene og gøre hjørne bøjninger. Du kan endda bruge en indrammet skyder som posten punkt ind i dit drivhus eller sol værelse. Taget, check brugt bygning butikker for genanvendt ovenlys eller prøve klar plast tagdækning fra en tømmer butikken. Skydedøre fungerer bedst til drivhuse, da de har lille indramning at blokere solen, og hvis du holder dem indrammet, du kan åbne og lukke dem for at justere varmen. For solen værelser fungerer franske døre godt, selv om udformningen kan hindre nogle af visningen.

Montre

Opret en ud af fire brugte terrassedøre og tilføje skåret glashylder inde til at skabe et glas montre til din favorit collectables eller kunstgenstande. Franske døre med træ indramning er fint for små nysgerrige og er nem at bygge med på grund af den trækonstruktion. Vinyl eller aluminium-indrammet skydere vil kræve hjørnebeslag, der er indstillet til, indvendigt hylder kan tillægger dem. Hvis du ikke har fire døre til din rådighed, skal du bruge en eller to som glas står for en åben bogreol eller en kuriositet kabinet. Hvis du vælger denne indstilling, skal du huske at vægt din hylde, så døren ikke forårsager at vælte frem, uanset om det er åbent eller lukket.

Rumdeler

Undgå at bruge hundredvis af kroner på fancy Shoji-stil skærme for at opdele din værelser eller oprette privat påklædningsområde. I stedet tage tre gårdhave døren paneler (franske døre arbejde bedst, men andre stilarter er anvendelig) og knytte dem sammen med hængsler, så du kan folde dem på en sådan måde, at den tre-dørs enhed står op af sig selv, enten i en zigzag eller bred "U" form. Male indramning til at matche din indretning og sted gardiner på den ene side af hver dør rude for privatlivets fred. Hvis du har brug for ekstra støtte for din rumdeler, tilføje "L"-formede beslag til at vedhæfte det til gulvet og en mur i den ene ende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com