Genbrugsvand og de skadelige virkninger på indfødte planter

December 26

Genbrugsvand er normalt omtales som "gråt vand", fordi det ikke længere er egnet til at drikke, men det er langt renere og nemmere at genbruge end sort vand, som indeholder menneskelige affald. Når de anvendes korrekt, kan grå vand faktisk være gavnligt for planter.

Mulige Negative virkninger

Grå vand fra badning, dræn og tøj skiver kan bruges til at vande planter. Opvaskemaskiner generelt bruge kemikalier, der gør vandet ubrugeligt til dette formål. Det er meget vigtigt at bruge de grå vand inden for 24 timer. gråt vand indeholder ofte både levende patogener og næringsstoffer, så oplagring sig i lange perioder kan fremme væksten af farlige patogener. Hvis Tøjvask eller retter er vasket med nonbiodegradable kemikalier, kan enhver vare indeholdende blegemiddel eller boron, kunstige farvestoffer eller overdrevne salte, den grå vand være skadelige for planter og jordens struktur. Mange pulver af detergenter og nogle flydende vaskemidler er natrium baseret, som er skadelige for planter.

Brug gråt vand sikkert

Brug kun disse rengøringsmidler, vaskeri produkter og sæber, der er naturlige og biologisk nedbrydelige. Sørg for, at vaskemidler navnlig ikke indeholder høje salte eller fosfater, og er pH neutralt.

Fordele

Ved lave koncentrationer findes i badning og vask vand, kan naturlige rengøringsmidler faktisk indeholde gavnlige plantenæringsstoffer, giver gråt vand nogle gødning-lignende egenskaber. De bruger grå vand også reducerer belastningen på kommunale vand behandlingsfaciliteter eller septisk systemer, efterfylder jord næringsstoffer, tilskynder plantevækst og sparer på vandet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com