Generator vs Inverter

March 16

Generator vs Inverter

En elektrisk generator beskæftiger en gasmotor til at vende en dynamo, der genererer elektricitet. En inverter er en serie af spoler, at konverterer jævnstrøm El, som fra et bilbatteri eller et solpanel i skiftende-aktuelle spændinger egnet til husholdningsapparater. For eksempel, kan en semi-lastbil bruge en vekselretter til magten miniature køleskab; en bil kan bruge en vekselretter til magten en bærbar computer. En inverter generator, i mellemtiden, beskæftiger både fueled motor og El-konvertering inverter.

Brændstof kilde

En generator drev den primære dynamo af en motor, der typisk bruger benzin eller propan. Motoren skal køre hele tiden for at give magt; Dette forbruger brændstof og såvel som producerer støj og luftforurening. En inverter producerer ikke meget støj og producerer ingen luftforurening. Inverteren konverterer lagrede magt til en standard aktuelle, normalt 110 volt. En generator kræver ikke en mellemliggende energi oplagring enhed; Det kan levere konstant strøm direkte til et hjem. En inverter er strengt for konvertering af eksisterende magt. Nyere til markedet er inverter generatorer, der bruger gas til at drive en dynamo og en proprietær inverter til at konvertere denne magt til AC spænding.

Generatorer kræver mere vedligeholdelse

En motor-drevet generator vil kræve rutinemæssig vedligeholdelse, herunder ændringer i olie og lejlighedsvis genopbygger, mens en inverter ikke vil normalt. Inverteren bruger simpelthen fast spoler og kredsløb til at ændre elektricitet fra en form til en anden. En generator er en kompleks bevægelige mekaniske forsamling, der kan bryde på grund af vibrationer eller varme. Inverter generatorer indarbejde begge teknologier, så de er så kompleks som generatorer.

Udgangseffekt

Størrelse til power output forholdet er typisk meget højere for en inverter. Generatorer har tendens til at være større og tungere; de skal betjenes kun i område med god ventilation, som udstødningsgasser vil dræbe dig. Power output for en stor inverter varierer fra 3.000 watt til 5.000 watt, mens en generator matchende at peak output ville være mange gange større end en sammenlignelig inverter. Nogle større generatorer kan producere mere end 20.000 watt.

Spidseffekt

Generatorer er normalt mere tolerante over for peak strøm spikes, tilfælde, hvor den elektriske brug overstiger effekt af enheden. En motor-drevet generator vil stige, men vil typisk holde kørende hvis bølge er kort. En inverter har en automatisk nedlukning kredsløb, der afskærer magt, hvis output er overskredet for at forhindre skade på enheden. Dette kræver, at brugeren til at inspicere enheden og muligvis nulstille dens breaker fuse. Overvinde denne begivenhed ved at købe en inverter med mange gange output kræves. Invertere blive dyrt på højere effektområde.

Levetiden varierer

Invertere, har ingen bevægelige dele, vil typisk outlast generatorer bruges lige så. Fordelen ved at have en generator i stedet for en separat inverter er reparation; Når en inverter bryder ned, kræver det næsten altid udskiftning, fordi der er ingen indvendige dele. Inverter generatorer indarbejde begge teknologier; de kommer normalt med begrænsede garantier, som sikrer udskiftning eller reparation. Inverter generatorer er dyrere end enten generatorer eller invertere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com