Generelle spørgsmål til interviewe en konstruktion projektleder

October 7

Generelle spørgsmål til interviewe en konstruktion projektleder

For nogle mennesker, kan interviewe til en position være sværere end udfører det arbejde, der kommer med et nyt job. Interviewere søge efter forskellige kvaliteter, egenskaber og færdigheder i hvert person, de ansætter, og du kan finde forskellige krav til den samme stilling på forskellige arbejdsgivere. En konstruktion projektleder er ansvarlig for håndtering af et hold og føre tilsyn med en bestemt opgave, og interviewere vil se vigtige oplysninger under et interview.

Job-specifikke spørgsmål

Nogle interviewere vil spørge specifikke spørgsmål vedrørende projektet administrere generelt. Disse spørgsmål kan nævnes: efter din mening, hvad er de vigtigste opgaver en projektleder udfører? Hvilke oplysninger en projektleder behøver om hans arbejdere eller projektet for hånden skal lykkes? Hvor i dit arbejde eller uddannelse historie har du erhvervet færdigheder og oplysninger til at udføre med succes i denne rolle?

Optagestyrken, vil mange virksomheder stille dig spørgsmål om dit forhold til virksomheden. Interviewere vil gerne vide hvad tiltrak du til denne holdning i særdeleshed, og hvorfor du føler, at du vil passe godt for virksomheden. Hvordan vil det gavne dig at arbejde for dette selskab i særdeleshed, og hvordan vil det gavne virksomheden at ansætte dig over snesevis af andre ansøgere om denne holdning?

Planlægning

En projektleder er ansvarlig for en masse planlægning arbejde for at sikre, at projektet er afsluttet til tiden. Interviewere vil generelt stille spørgsmål vedrørende organisationen og planlægning færdigheder.

Spørgsmål kan omfatte beder dig om at fremhæve andre projekter, som du har fuldført korrekt og til tiden. Hvordan du planlægger et storstilet projekt god tid? Hvordan justerer du til uventede faktorer som vejr, skade eller sygdom? Hvordan kan du gøre beslutninger vedrørende opridser ansvar blandt din besætningsmedlemmer?

Medarbejdere

Mens projektlederen kan fokuserer primært på at færdiggøre sin tildelte opgave, han er også ansvarlig for et team af arbejdstagere, og skal være i stand til at arbejde med dem produktivt.

Interviews kan bede dig om at fremhæve oplevelser du har arbejdet med og lede en besætning af arbejdstagere. Hvordan ville du behandle en arbejdstager, der besluttede han ikke ønskede at arbejde, eller et besætningsmedlem, der er mindre produktive end alle andre? Hvordan du afregner stridigheder blandt kolleger, eller aftale med arbejdstagere, der har negative opfattelser af dig, andre ledere eller for virksomheden som helhed?


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com