Gennemsigtig Ocean teknikker for Latex maling

September 10

Gennemsigtig Ocean teknikker for Latex maling

Overføre roen i havet til dit hjem med gennemsigtig ocean maleteknikker. Vand er naturligvis trøstende og beroligende så tilføje det til dit hjem decor hjælper med at bringe de samme følelser af ro til dit daglige liv. Bruge latex maling til at oprette en gennemsigtig ocean effekt og spare penge ved at ansætte en professionel billedkunstner.

Vand teknik

Male en blå base farve på overfladen af væggen. Lad tørre i 10 minutter og derefter bruge en våd klud til at vaske væggen. Vandet gør latex maling gennemsigtig i en tilfældig mønstre, som efterligner udseendet af havet. Du skal bruge flere rene klude og en spand vand til at fuldføre et stort område ved hjælp af denne metode.

Glasur teknik

Bland den blå maling med maling glasur ved hjælp af seks dele glasur til én del maling. Glasuren gør latex maling gennemsigtig, så du kan male alle overflader med en ocean vand effekt. Male latex maling og glasur blandingen på væggen i en bølgemønster, hvilket gør farven tykkere og så mørkere nederst, og lysere øverst. Da lyset kommer altid fra over havet, vil dette efterligne havet realistisk.

Rag teknik

Mal overfladen en mat, lys blå og lad det tørre. Dyp en klud i en lighter, glans blå blandet med vand og børste den tyndet maling på væggen. Tillad at tørre og Gentag processen med en klud mørkere blå glans maling fortyndet med vand. Bland maling og vand, så det er tre dele vand til én del maling at gøre den gennemsigtig. Tilføje små mængder af hvidt til at repræsentere havet skum og cresting bølgerne.

Våd pensel teknik

Mal overfladen blå. Tillad ikke malingen til at tørre. Male over den nymalede væg med en pensel, dyppet i vand. Dette vil øge sin translucence. Børste i bølge mønstre og clean børste med maling det opfanger ofte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com