Gennemsigtig væg glasur teknik

January 22

Gennemsigtig væg glasur teknik

Anvendelsen af glasuren til malet vægge tilføjer dybde og interesse til almindeligt, almindelige værelser. Glasur er et meget tyndt lag af farve, der giver malingen nedenunder til at vise gennem. Dette giver mulighed for uendelige muligheder for farvekombinationer. Teknik, der anvendes til at anvende glasur varierer, men almindeligste kræver rullende klude på tværs af overfladen af den våde glasur. Dette tilføjer udseendet af tekstur og lader grundfarven kig på en behagelig måde.

Grundlæggende teknik

Planlægge to dage for at fuldføre projektet glaseret væg. Træffe et valg mellem oliebaseret maling og glasurer eller latex. Latex maling og glasur har ikke lugt og røg af olie, og oprydning kun involverer sæbe og vand. En fordel ved olie-baserede glasur er langsommere tørretiden, som giver dig mulighed for tid til at perfektionere mønster i glasuren. Start ved at male væggen med en satineret maling. Lad malingen tørre grundigt. Anvende glasur til mindre områder ad gangen. Bruge en rulle til at anvende glasur, og derefter bruge en alkyd børste til glat det ind i hjørner og kanter.

Rag rullende

Bruge to bomuld klude have sammen først, og derefter skal du firkanter af ostelærred. For hver 75 kvadratfod af væggen skal du et sæt af bomuld klude. For hver 200 kvadrat fødder skal du en firkant af ostelærred. To mennesker gøre opgaven lettere at fuldføre, før glasuren tørrer. Når glasuren er anvendt på en sektion, skal du trykke på bomuld klude på væggen. Bruge en rullende bevægelse, så et mønstrede kig ikke udvikler. Afslutningsvis duppe med ostelærred at blødgøre og blande finish. Bruge en 2-tommer pensel til at oprette et mønster i nærheden af kanter og træværk.

Andre teknikker

Der findes andre måder at gøre interessant tekstur mønstre i glasur. Den bedste måde at eksperimentere med forskellige udseender er til praksis på et bord. En tynd plade af plastik anvendes til våde glasur og trak vil give en læder-lignende udseende. Du kan trække kamme gennem glasur eller bruge svampe til at lave tekstur. Stippling indebærer at skubbe enderne af en tør pensel i glasur til at gøre specielle effekter. Specielle ruller og værktøjer findes på maling butikker; Tag et kig på disse før du foretager en endelig beslutning.

Overvejelser

Latex glasuren tørrer meget hurtigt. Dette kan forårsage mærker hvor våd glasur anvendes ved siden af tørre glasur. Besøg en maling butikken og tjek maling tilsætningsstofferne. Du kan købe en tørring tid extender at føje til glasur. Du kan også bede en anden person til at hjælpe dig arbejde glasur. Når du er færdig med din væg, skal du bruge en klar lak for at beskytte det. Glaserede overflader betragtes som bløde og har brug for ekstra beskyttelse af en top coat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com