Genoprette en mosaik flise tabel

January 2

Mosaikker kan være kunstværker, men i modsætning til mange typer af kunst, er ret holdbart. Men ligesom alt andet, de kan blive beskadiget, og hvis du bruger en vare med en mosaik dekoration ofte, som en bordplade, dette gør mosaikken endnu mere sårbare. Det er muligt at reparere eller gendanne en mosaik bord og gøre det brugbar igen. Hvad du skal gøre for at genoprette tabellen, selv, afhænger af hvilken slags skader er til stede.

Misfarvede fuger

Hvis injektionsmørtel er misfarvet, er der et par måder at rense eller forbedre udseendet af injektionsmørtel. Der er flere husholdningskemikalier, der gør effektiv injektionsmørtel rengøringsmidler, hydrogenperoxid og almindelig eddike, og der er også kommercielle rengøringsmidler. Hvis injektionsmørtel er alt for dirty, kan du dække det med en cementmørtel farvestof. En injektionsmørtel farvestof hovedsagelig er en slags maling beregnet til injektionsmørtel. Anvende det er en kedelig opgave, men kan gøre en stor forskel i udseendet af din tabel. Selvom injektionsmørtel ikke er misfarvede, kan farve det gøre tabellen bedre matcher andre møbler eller matche farven på værelset.

Ødelagte fuger

Hvis injektionsmørtel i mosaikken er tilhugget eller revnet, er dette en anden fejl du kan reparere sig selv. Bland en lille smule af en fugemasse, der svarer til den aktuelle injektionsmørtel farve. Der er flere typer af injektionsmørtel. Hvis revnen er meget fine, 1/8 tommer eller derunder, brug unsanded, akryl latex eller epoxy injektionsmørtel. En slebet injektionsmørtel kan bruges, hvis knæk er bredere. Tilføj lidt ekstra vand til injektionsmørtel til at gøre det flow bedre, så glat det ned i revnen med fingeren. Du skal måske rense ud eller udvide en knæk for de bedste resultater; Du kan gøre dette med en cementmørtel sav eller bruge en roterende værktøj.

Ødelagte flise

Hvis du har en brækket flise, er den bedste taktik at udskifte flisen med en identiske flise. Fjerne fliser ved at bryde op flise og injektionsmørtel omkring det med en hammer og mejsel, derefter tilføje en ny flise med nogle thinset. Dette kan være ru på bordet, så sørg for at yde støtte eller om muligt fjerne del med mosaik fra resten af bordet og sætte det på en robust overflade. Mosaikker er ofte unikke, så du måske ønsker at udbedre flisen i stedet. Du kan reparere mange mosaikfliser med lappe harpiks, en epoxy. Det kan være farvet til at matche den ødelagte flise farve. Rense fliser med en stiv børste, bland epoxy ifølge fabrikantens anvisninger, tone om nødvendigt derefter anvende det til flise.

Forsegling mosaik

Mosaikfliser er normalt slidstærk og vandtæt, men hvis du planlægger at bruge tabellen, forsegling mosaik giver ekstra beskyttelse. Du bør minimum anvendes en cementmørtel sealer for injektionsmørtel, eller en klar sealer over den hele mosaik. Du kan også anvende et lag af en klar resin, eller en almindelig, klare stykke glas på toppen; den anden mulighed behov glattede kanter, eller at have kanterne forseglet en eller anden måde for sikkerhed. Disse næste to indstillinger kan tilføje vægt til tabellen, så du skal måske tilføje ekstra støtte. En tabel med en mosaik top bør have afstivning mellem benene for støtte, i mindst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com