Georgien Bulldog Baby værelse udsmykning idéer

June 21

Georgien Bulldog Baby værelse udsmykning idéer

Kaldenavnet på sportshold af University of Georgia er Bulldogs, bulldogs opkaldt Uga er den officielle maskot for skolen og skolens farver er rød, sort og hvid. Sportstøjet i disse farver med stort bogstav "Gs" på dem repræsenterer skolen, og du også vil se et billede af en stern leder bulldog. Hård men loyal, Georgien bulldog er en måde at dekorere en baby værelse for at vise skole ånd.

Underspillet skole ånd

En måde at dekorere en baby værelse på en måde, der viser skolens ånd til Georgien Bulldogs på en mere subtil måde er at dekorere børneværelset i hvid med accenter af rød og sort.

Selv om skolens farver er hvid, sort og rød, de sidstnævnte to farver kan være en tad stærk for en børnehave. Hvid er en klassisk farve og vil holde rummet lyse. Stænk af rød og sort via pyntepuder, gardin slips-backs og andre elementer vil stadig holde skolen farver alle sammen.

Tilføje et par accenter af bulldogs skal gøre det klart, at dette er rummet af unge Georgien Bulldog fan. Stencil billeder af bulldogs rundt væggene som kant og tilføje en plakat af en af de atletiske hold i aktion i et spil.

Overvurderede skole ånd

For en alvorlig familie af University of Georgia sportsentusiaster og tilhængere, bør børneværelset også afspejle denne samlende hengivenhed. Start med hvide-vask alle vægge og male et stort "G" logoet for University of Georgia i midten af hver væg.

Besøg den officielle skole butik af University of Georgia og orden møbler til børneværelset, designere, der specifikt er udformet med en ung Bulldog fan i tankerne. For eksempel, legetøj kister, Skamler med trin er kids borde alle tilgængelige med Georgien Bulldog farver og logoer.

Køb sengetøj til barnesengen med bulldogs trykt på dem. En officiel University of Georgia kalender accenter værelse passende.

Venlige Bulldogs

Hjælpe dit barn vokse til at elske bulldogs og alt relateret til dem ved at dekorere børneværelset med billeder af venlige bulldogs. Typiske bulldogs ser måske for hård til at nogle børn.

I stedet male et vægmaleri på dit barns vægge af glade bulldogs spiller, boltrede sig og nyder livet. Male hver bulldog i en University of Georgia skjorte. Fyld rummet med bløde udstoppede bulldogs, der også har University of Georgia trøjer på dem, så dit barn bliver brugt til at kramme og snuggling dem.

Dekorere væggene med billeder af de virkelige University of Georgia Bulldogs maskotter opkaldt Uga i rejser hvor hunden ser venlige og ikke hård.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com