Geotermisk varme emner

September 26

Geotermisk varmeanlæg har længe været kapret for deres energieffektivitet. Mens selve enheden varmepumpe er svarer til en traditionel varmepumpe, har de geotermiske komponenter af disse systemer forhindret dem i at blive lige så almindeligt som El eller gas opvarmning. Emner som omkostninger, site overvejelser og installation og service gør ofte installation af disse systemer en udfordring.

Økonomiske spørgsmål

Den større anledning at geotermisk varmesystemer har haft svært ved at nå mainstream accept er, at disse systemer er ofte betragtes som cost-uoverkommelige. Geotermisk varmesystemer koster ofte mindst dobbelt så meget pr. kvadratfod af hjem plads til at installere som traditionelle elektriske varmepumper.

Prisen på selve enheden er dog kun begyndelsen. I modsætning til traditionelle varmepumper, som genererer varme af brændende elektricitet eller brændsel, fungerer geotermisk varmesystemer ved at samle jordens varme gennem vandfyldte rør, der cirkulerer under jorden. Boring og placering af en vand-loop system kan tilføje mellem $10.000 og $30.000 til omkostningerne ved geotermisk varme system.

Men der er økonomiske fordele i installation af geotermisk varme-systemer, der kan kompensere for oprindelige omkostninger ved disse systemer. Udgifterne til elektricitet og/eller gas til at generere varme er elimineret, reducere disse regninger drastisk. Mens det kan tage så meget som 15 år at helt forrente omkostningerne ved en geotermisk varme system, vil besparelser på El eller gas begynde, så snart enheden er installeret.

Site spørgsmål

For det andet til at koste, det største problem, som forbyder mange fra at overveje geotermisk varmeanlæg er installationen af det lukkede kredsløb, der genererer varme for den geotermiske varme pumpe.

Installation af det lukkede kredsløb indebærer betydelige boring og udgravning rundt i hjemmet. At foretrække lukket kredsløb rørsystemet er vandret, så rør hen til opstille i skyttegravene på ejendommen. Det vandrette rør kredsløb er dog undertiden umuligt at installere på grund af små lotstørrelse, stenede jord eller andre årsager. En lodret system kan anvendes i disse tilfælde, men kræver boring, svarer til at grave en brønd, hvor som helst fra 150 til 450 fod under jorden. Denne boring gør disse systemer dyrere at installere.

Naturligvis, en geotermisk varme system betyder ikke kun en betydelige finansielle investeringer, men en af tid, så godt, at gøre systemerne mere arbejdskraft - og tidskrævende end traditionelle varmepumper.

Selv om boring og udgravning, der kræves for at installere disse systemer er besværligt og dyrt, er selv lukket loop-systemer generelt warranteed for op til 50 år.

Installer/Service spørgsmål

For dem der er interesseret i at installere jordvarme systemer i deres hjem, kan at finde en installation tekniker undertiden vanskeliggøre processen. I områder, hvor efterspørgslen efter disse systemer er lavere, er der færre certificerede teknikere, der installerer og servicere geotermiske systemer. Desuden, kan der være færre entreprenører bekendt med boring og udgravning, geotermisk varme systemer medfører.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com