Geotermisk varme Flux vs Solar isolering

June 1

Geotermisk varme Flux vs Solar isolering

Geotermisk og sol opvarmning metoder tilbyde alternative måder at reducere varmeudgifterne. Begge metoder er afhængige af miljømæssige energikilder til at supplere eller erstatte traditionelle kul-, olie- og gas-drevne systemer. De to metoder adskiller sig ved at jordvarme trækker energi fra jorden, mens solar isolerende virkninger opstår fra Sol, eller sollys, energi.

Jordvarme

Ordet "geotermisk" består af de græske ord "geo" og "therme", som oversætter til "jordens varme." Under jordens overflade, jorden temperaturer gennemsnitlig omkring 50 grader F i løbet af året, uanset de skiftende årstider. Geotermisk varme systemer bruger en varmepumpe enhed, der overfører varmen fra jorden i et flydende materiale. Ved hjælp af underjordiske rør strukturer, overfører opvarmet flydende materialet varmen til en overjordisk bygning eller hjem. I realiteten anvender disse systemer en varme flux metode, der bruger jordens varme som et brændsel til boligopvarmning formål.

Solvarme

Lyset fra solen bærer en form for varme kendt som solenergi. I realiteten solenergi bliver til varme ved at gøre kontakt med udsatte overflader. Heats naturlige tendens til at flytte fra varme til at køle områder inden for et værelse eller opbygge formularer grundlaget for de isolerende effekt skabt af solvarmeanlæg. Når varmen når forskellige områder eller rum, flyttes det derefter gennem de genstande og materialer i et værelse gennem en proces kendt som varmeledning. Solvarmeanlæg kan aktivt cirkulere varm arm hele et hus eller passivt skabe en isolerende effekt ved hjælp af reflektor materialer tilknyttet vindue og væg overflader.

Main vs supplerende systemer

Når man sammenligner geotermisk varme flux versus solar isolering effekter, varme system design funktion forskelligt inden for et hjem eller bygningens samlede operationer. Geotermiske systemer omfatter installation af rør under et hjems struktur, så disse systemer kan fungere som et hjems største varmekilde. Solar energy-baserede systemer fungerer typisk som supplerende systemer, da sollys eksponering kan variere fra region til region og sæson til sæson. Passive solenergisystemer gøre due med tilgængelige sollys, men stadig medvirke til at reducere et hjems samlede udgifter til energi. Aktive solenergisystemer kan indarbejde fans for luftcirkulation, lagring af varme materialer såsom Keramiske isolatorer og reflektor overflader til at øge en hjem isolerende effekt.

Set-Up & omkostninger

Indledende investeringsomkostninger for opsætning af geotermisk varmeanlæg versus solvarmeanlæg kan variere betydeligt, og så kan udbyttet. Omkostninger til installation af et geotermisk system kan nemt køre $20.000 eller mere afhængigt af størrelsen af partiet og tilstanden af jord, på tidspunktet for publicaton. Omkostninger til installation af en solenergi system afhænger af et hjem eller bygningens firkant længde og kan overalt spænder fra $30 til $80 per kvadratfod. Med hensyn til payoff potentiale viser data indsamlet af Air Force Institute of Technology, en geotermisk system kan betale for sig selv inden for syv til otte år gennem dækkes udgifter til opvarmning. Som solenergi systemer fungerer primært som supplerende varme kilder, fungerer disse systemer for at mindske eksisterende varmeudgifter. Omkostningsbesparelser for solenergi systemer kan spænder overalt fra $400 til $700 årligt afhængigt af lokale varmeudgifter og regional klima.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com