Geotermisk varme & køling Installation

January 28

Installation af geotermisk opvarmning og afkøling kræver en interiør varmepumpe og udvendige rør til at indsamle varmen. For vand kilde varmepumper, er vand fra en brønd PEB til varmepumpen og derefter injiceres en anden godt eller spildt i en creek eller grøft. For jorden source varmepumper, er en vandbaseret frostvæske blanding pumpes gennem rør begravet i jorden og rundsendt via varmepumpen. Begge typer af varmepumpe kræver mere klimaanlæggets for tvunget-luft varme end konventionelle ovne.

Instruktioner

•Calculate størrelsen af varmepumpen kræves. Hvis du erstatter en eksisterende ovn, vil det have en Btu rating. Hvis det er en ny installation, gennemføres en undersøgelse af kravene varme i huset. Varmepumpen vil have enten en Btu rating eller det vil have en effektfaktor (COP) og en energitilførsel i Btu. Formere energitilførsel ved COP at få varmemængde. Matche de varme krav i huset så tæt som muligt, under hensyntagen til at varme kravene i et nyt hus øge som isolering underspændinger og dør og vindue sæler alder.

•Vælg en grund source eller vand varmepumpe ved at se på muligheden for Bore brønde eller grave længe, 6-mund-dybe grøfter i dit område. Vand kilde varmepumper kræver en brønd, som vil give omkring 5 gallon per minut, men et andet godt er ofte nødvendigt at absorbere denne mængde vand. Brønde tage lidt plads, men er som regel dyrere mulighed.

Jorden source varmepumper bruger rør begravet dybt i jorden som en varmekilde. Lodrette skafter som for et godt er en mulighed, hvis der er lidt plads og ingen vand. Den billigste løsning er normalt at begrave piping 6 fod dybt i jorden, men dette kræver omkring en halv hektar jord og jorden, som kan blive udgravet. En af disse løsninger vil være de billigste og mest relevant for dit projekt.

•Drill godt eller lodrette skakter eller begrave jorden source rørsystem ifølge varmepumpe producentens anvisninger. Vand kilde varmepumper har færre specifikke krav til vandet cirkulerer ind og ud af varmepumpen men sørg for den krævede diskenhed er tilgængelig. Vandets hårdhed er også vigtigt at minimere skalering.

Kravene til jorden source varmepumpe er mere bestemt. Fabrikanterne vil normalt angive vandbaseret blanding, størrelse og type af rør, afstanden, dybde på som det skal blive begravet og proceduren for tilbage-fyld. De fleste hjem ejere bruge kvalificerede montører til at udføre dette arbejde.

•Installer varmepumpe i kælderen ifølge producentens anvisninger. Varmepumpen har en elektrisk forbindelse gå til sin egen afbryderknappen i panelet breaker. Det har flanger eller stik til at oprette forbindelse til rør, vand eller vand-frostvæske udefra. Det vil have en stor åbning til at forbinde til varmluft varme kanalerne i huset og det kan også have en ekstra pipe-forbindelse fører til varmtvandsbeholder til varmt vand forvarmning.

•Kontroller at tvunget luft klimaanlæggets er af tilstrækkelig størrelse og når alle værelser i huset. Luften kommer ud af varmepumpen er ikke som varmt som for traditionelle ovne så mere luft volume er nødvendig for den samme varme effekt. Varmepumpe luft output manifold vil være den korrekte størrelse for de vigtigste kanalen. Samtlige store værelser bør have flere forretninger og en kold luft tilbage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com