Geotermisk varme problemer

July 11

En jordvarme varmepumpe installeret i hjemmet overfører den varme, der er i jorden ind i dit hus til at holde det varmt. Det kan også bruges til at opvarme varmt vand til husholdningen. Dog kan muligt geotermisk varme problemer opstå efter at have systemet installeret.

Lav luftstrømmen og beskidt spoler

Varmepumpen vil ikke fungere godt hvis luftstrømmen er langt under 350 cfm/ton, men der er en løsning på dette problem. En kvalificeret tekniker kan nemt øge luftstrømmen lige ved rengøring af spoler og øge blæserhastighed. At ændre og ændre kanalsystem vil også hjælpe.

Tilstoppede og snavsede filtre og spoler, skal alle disse komponenter rengøres eller i nogle tilfælde endda erstattet. For at undgå disse problemer, regelmæssigt rengøre fordamper spoler og filtre til vedligeholdelse.

Støjende varmepumpe

For meget støj fra varmepumpen er et andet typisk problem. En normal fungerende varmepumpe enhed vil typisk have en udendørs rating 7.6 Bel eller endnu lavere. Hvis enheden ikke er kilden til problemet, kan det være placeringen af hele systemet. En varmepumpesystem bør installeres udendørs, ideelt med en støj-isolerende base, og fra vinduerne.

Frosting problemer

Frosting problemer kan opstå, hvis ovnen er installeret i den forkerte placering. Du skal have et stort skibsværft for korrekt installation. Systemet skal ikke vende retningen af vindene, der potentielt kan forårsage indefrysning. Hvis det er nødvendigt, kan du plante buske eller installere hegn for at blokere for vinden.

Geotermisk varme pumper kræver uddannede teknikere for korrekt installation. Afstå fra at behandle installation som en DIY projekt. Du kan være en årsag sine problemer såsom forstyrrer eksisterende vandledninger eller sprinkleranlæg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com